/slikaFoto: www.blic.rs
Estrada

Teška nesreća voditeljke "Pinka"

Kako "Blic" saznaje, Dea Đurđević se nakon teške saobraćajne nesreće u ovim trenucima nalazi u operacionoj sali, gdje lekari daju sve od sebe da pokušaju da joj spasu ruku. Dea je povrijeđena u udesu koji se jutros dogodio i odmah je prevezena na VMA.

Njen partner, inače novinar Mladen Mijatović za Blic je izjavio:

“Čuo sam se sa njom, nismo se još videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla na VMA”,  rekao je Mijatović.

Kod bolnice “Dr Dragiša Mišović” sudarila su se dva autobusa i tri automobila.  

Kako piše Telegraf, do udesa je došlo tako što je voditeljka Dea Đurđević imala lakši sudar s drugim automobilom. U trenutku kada je iz vozila izašla kako bi se s vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.

Iako se, prema prvim informacijama, mislilo da su joj ruku amputirali ljekari na mjestu nesreće, to se nije dogodilo, već je bez nje ostala kada je udario autobus. 

Dea je hitno prevezena u Urgentni centar, a otkinutu ruku su ljekari “stavili na led” i na sve načine pokušavaju da je spase da ne bi ostala bez nje.

Tri osobe su teže povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod KBC-a “Dragiša Mišović” u Beogradu.

U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih, kao i vozila gradskog prevoza. Razlog udesa je, najvjerovatnije, proklizavanje, piše Telegraf.

(Blic/Telegraf)

Izvor: www.blic.rs

Komentari

Ostavite komentar