/slikaFoto: Kurir
Estrada

BEKUTA PRIZNALA DA LI ĆE SE UDATI

Ana u Sceniranju opisala život S MRKOM i kad joj je bilo TEŠKO! 


Ana Bekuta priredila je pravo boemsko veče gledaocima emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji. Pevačica je gostovala kod voditeljke Vanje Camović, a sa sobom je povela i članove svog benda pa je otpevala i nekoliko hitova.

Ana je otkrila da svoj tradicionalni koncert u "sava centru" pomera za 7. decembar zbog situacije s koronom, a pričala je i o svojim kolegama i porodici. Nezaobilazna tema bila je i njena osmogodišnja veza s Milutinom Mrkonjićem Mrkom. Njoj su gledoci postavljali pitanja, a jedno od njih bilo je da li joj kuva kafu i sprema nešto od jela.

On u kuhinju ne zalazi. Milutin uvek kaže da ga je majka naučila da samo jedna osoba može biti u kuhinji, voli da kaže da rad oplemenjuje posmatrača. Ja sam neko ko voli da mu ugađa, imamo mi naše rituale, jutarnja kafa uz koju najviše pričamo i pravimo planove. Jutro je naše doba - ispričala je Bekuta i dodala da nikada nije pomislila, a ni rekla "zašto se nismo sreli ranije".

Sreli smo se kada je trebalo i kada smo bili spremni jedno za drugo. Meni je trebao oslonac u vidu takve figure kakav je on. Hvala vasioni što je Milutin tu. Već osam godina smo u ljubavi.

Pevačica je vratila sedam godina unazad kada je Mrka dao ostavku na poziciji ministra zbog nje.

To su bila teška vremena za nas dvoje, negodovanje javnosti zapravo medija. Da bi zaustavio sve te priče, on je 2013. dao ostavku, otišao je na važan sastanak u svoju partiju, mislim da je bila rekonstrukcija Vlade. Ja sam na vestima čula da je dao ostavku. Nisam ulazila u to, verovala sam da će doneti pravu odluku za nas.

Tako je i bilo. Tog momenta kada je dao ostavku ostavili su nas na miru. Ja sam bila kolateralna šteta jer su znali da ga najviše boli ako mene ubace u tekst. Posle ostavke su stali. Ljubav je pobedila. Milutin je taj koji je vukao važne poteze u našim životima i uvažavam njegovo mišljenje i o mom sinu, unucima. On zaista navija za sve nas i ima važne savete, pun je iskustva, pritom je dobronameran i svako od nas ga voli i uvažava. Ana je u "Sceniranju" otkrila da li će se udati za Mrku.

Ne, neću se udati. Ne mogu biti venčanija za Milutina nego što sam sada.

Ona je progovorila i o predrasudama koje ljudi imaju o njihovoj vezi.

Imaju predsrasude jer ne znaju ko smo. Kada nas upoznaju i shvate kako funkcionišemo kažu bože, ja nemam takvu ljubav, volela bih takvu osobu pored sebe. Mi smo se sreli u zrelim godinama, a često nam prilaze mladi, žene, koje kažu da im ulivamo nadu i veru u pravu ljubav. To je suština - ispričala je Ana i otkrila da razmišlja da napiše autobiografiju.

 

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar