/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Estrada

ISTOPILA SAM SE TOLIKO DA ME DRUGARICE NE PREPOZNAJU

Indi otkrila šta je prošla zbog MRŠAVLJENJA, a samo je ON RAZUME!


Indira Aradinović tokom karijere vrlo često je oscilirala sa kilogramima, ali je, kako se čini, odlučila da jednom za svagda tome stane na kraj te je u poslednje vreme smršala i neprekidno dobija komplimente za svoj izgled.

"Zadovoljna sam svojim izgledom i onim što sam postigla, pogotovo time kako sam došla do željenog cilja. Pohvalila bih i svog kolegu Darka Lazića za njegove rezultate, jer samo mi možemo da znamo kroz šta smo sve prošli", rekla je Indi, a potom se osvrnula i na zdravstvene probleme koje je nedavno imala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

58kg. 🙈🌺🤗

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on

"To možda izgleda sjajno i bajno, ali kada je došlo do komplikacija tada je usledio pravi pakao. Imali ste prilike to da vidite na mojim fotografijama iz bolnice. Sada je sve iza mene i hvala bogu na takvom iskušenju jer sam izašla iz toga još jača. Dosta mojih drugarica kada me vidi ne mogu da me prepoznaju. Baš sam skoro imala situaciju na aerodromu. Prijateljica me je prepoznala po kosi, a ne po figuri, eto toliko sam sam istopila", s ponosom je rekla pevačica u "DeToxic" emisiji.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar