/slikaFoto: Damir Dervišagić, ATAImages/ Antonio Ahel
Estrada

BELA BAJKA ZA BJELICU!

Zorana organizuje žurku za pokojnu Isidoru, DRES KOD OBAVEZAN, a evo šta je Pajkić rekao na sve.


Zorana Pavić teška srca se oprostila od bliske prijateljice Isidore Bjelice (52), koja je preminule od karcionoma jajnika, a nakon što je prošlo 40 dana od sahrane, odlučila je da joj ispuni poslednju želju i napravi žurku kojom će proslaviti život.

Baš kako je Bjelica pre smrti zatražila od nje, za vikend će organizovati veliku, svečanu proslavu i okupiti bliske prijatelje i saradnike na salašu van Beograda.

"Bela bajka za Bjelicu" biće poslednji oproštaj od legendarne književnice, a gosti će, po Isidorinoj želji, nositi belu odeću.

Podsetimo, samo dan nakon smrti, Pavićeva je s javnošću podelila poruku koju joj je posle pogubnih medicinskih rezultata uputila Bjelica.

Pingvi, dobih nalaz. Ne deluje više je*eni hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni, i Bogu, i ljudima, nego da te nešto zamolim. Suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade.

Elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar, da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličnu žurku sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam se Bjelica, a ne Crnica - napisala je pokojna Isidora pred smrt, izvinjavajući prijateljici zbog obaveza koje joj je nametnula.

Sa druge strane, Nebojša Pajkić, Isidorin suprug, rekao je nedavno da se porodica neće protiviti toj žurki, ali da neće ni učestvovati u organizaciji pomenute proslave.

Nas ta žurka ne interesuje, a Zorani sam objasnio da nećemo davati nikakvu zabranu, ali da nam to nije u interesu da pravimo - rekao je nedavno Pajkić.

 

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar