/slikaFoto: Instagram/ananikolicofficial
Estrada

JOŠ JEDNA TUŽBA: Ana Nikolić se oglasila prvi put nakon Rastinog hapšenja!

Nakon što je jedan od najpoznatijih repera uhapšen zbog posedovana nedozvoljenih supstanci, bura u medijima ne jenjava.


Stefan Đurić Rasta se trenutno nalazi u pritvoru, a kako kaže njegov advokat, reperu se pripisuje i nekoliko stavki koje zapravo ni ne postoje. 

Mediji su u proteklih par dana prepuni naslova kako je Stefana u pritvoru posetila i bivša žena, pevačica Ana Nikolić, te da je tom prilikom izbio haos koji se kasnije prepričavao u zatvoru.

Međutim, na račun ovih navoda se oglasila i pevačica i poručila kako su navedeni naslovi lažni, te da će medije koji su pustili takve neistine biti bez razmišljanja tuženi. 

- Još jedna u nizu laž, jos jedna tužba. Sa vama drugačije ne moze! Ja se samo nadam da će jednom i novinari krivično odgovarati za svaku neistinu koju napišu - napisala je Nikolićeva ispod kolaža navedenih naslova tabloidnih medija. 

Podsećamo, Rasta je uhapšen 02. oktobra zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i Više javno tužilaštvo ga tereti za krivično delo trgovine opojnim drogama, te mu je zbog navedenog određen pritvor od trideset dana. Repera su podržale mnoge kolege i fanovi, a na društvenim mrežama je oformljen i hešteg #freerasta. 

Izvor: idjtv.com

Komentari

Ostavite komentar