/slikaFoto: Ata images, Printscreen
Estrada

"MNOGO SMO SUZA ZAJEDNO PROLILE, OSTALA JE ISTA"! Goca i Ceca dele sličnu TRAGIČNU SUDBINU

Uvek su lepo pričale jedna o drugoj.


Folk zvezde Ceca Ražnatović i Goca Božinovska doživele su gotovo istu sudbinu. Kao veoma mlade, sa malom decom ostale su udovice.

Cecin suprug Željko Ražnatović Arkan ubijen je 2000. godine, a i Gocin muž, od koga se pre toga razvela, Zoran Šijan takođe je ubijen godinu dana ranije. Obe su ostale sa problemima do guše, zavijene u crno.

Ipak, sudbina se sada još jednom poigrala sa njima. Njihovi sinovi, Veljko i Mirko bili su dugogodišnji prijatelji, a kada je Ražnatović upoznao svoju suprugu Bogdanu, njegov prijatelj Šijan sreo je svoju srodnu dušu, Bogdaninu sestru Bojanu.

Veljko i Bogdana već imaju sina Željka, dok Mirko i Bojana sada očekuju dete. Goca je uvek lepo pričala o svojoj koleginici i prijateljici Ceci, a sada su praktično postale deo iste familije

Cecu poznajem još otkad je bila devojčica... Sećam se, ona je imala 18 godina, a ja 25 kad smo išle zajedno na tezge. Mnogo smo suza zajedno prolile, mnogo radosti smo delile. Ostala je ista, i svaki put kad je pogledam, vidim u njoj onu lepu devojčicu kakva je bila na početku karijere - ispričala je Goca svojevremeno i dodala:

I dok je bila u braku sa Arkanom, uvek me je dočekivala raširenih ruku. Obožavam je i srcem i dušom, kao da mi je sestra rođena... Čini mi se da je niko ne razume bolje od mene. U neku ruku, sudbine su nam slične. Otac njene dece, Željko Ražnatović Arkan je ubijen, kao i Zoran Šijan, otac moje dece. Boli me muka svake samohrane majke, svake majke koja se sama bori za svoju decu. Ali, u nesreći koju sam prošla, srećna sam što mi posle Šijanove smrti nije ostalo ništa. Ni pare, ni pištolji, ni poslovi, ostali su mi samo goli zidovi. I bolje je što je tako, iako je teže - navela je tada Božinovska.

 

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar