/slikaFoto: Sonja Spasić, Printscreen, Pritnscreen/Instagram
Estrada

ODREĐUJE JOJ S KIM ĆE DA SE DRUŽI KO DA JE ON CVEĆKA! Ša napisao listu nepoželjnih

Nenad Aleksić Ša zabranio je ljubavnici Tari Simov da se druži sa Sorajom Vučelić i Anom Korać! Reper je zapretio starleti da će je ostaviti ako je još jednom vidi sa, kako je rekao, nemoralnim osobama koje su povezivane s prostitucijom!


- Ša je jedne večeri dugo šaputao s Tarom u krevetu, a tema su bile njene najbolje drugarice Soraja i Ana. Objašnjavao joj je zbog čega ne odobrava da se druži s njima i tražio joj da prekine svaki kontakt! Ponavljao je da mu najviše smeta što ih prati priča da su prostitutke. Taru je ovo baš iznenadilo.

- Nije očekivala da će joj određivati s kim sme da se druži! Klela se da nije tačno da su se Soraja i Ana bavile prostitucijom i odbrusila mu da ni po koju cenu ne želi da se odrekne dugogodišnjih prijateljica. Nenad je potom zapretio da će je ostaviti ako ga ne posluša - priča izvor iz produkcije Zadruge.

Tara je tad prestala da šapuće i kroz plač rekla da neće da se odrekne prijateljica.

- Ako nemaš poverenja u mene, onda tvoja ljubav nije dovoljno jaka. I ja sam bolesno ljubomorna, ali te ne bih odvajala od drugara! - vikala je Tara, ali Ša nije popuštao.

- Ja sam ti svoje rekao! Neću da dozvolim da neko sutra priča da se devojka Nenada Aleksića Ša smuca sa ološem, pa da se nerviram. Želim da sačuvam reputaciju.

- Reper je vrlo brzo napravio i listu nepoželjnih zadrugarki koju je izneo javno na sastanku u „Zadruzi".

- Smatram da Tara ne treba da se druži s devojkama koje su povezivane sa nemoralnim radnjama. Na primer, sa Sanjom Stanković. Provereno znam da je kurva i da je ima u katalogu prostitutki. Ništa bolje od nje nisu ni Paula Hublin, Rialda Karahasanović, Nataša Radan... Moja devojka mora da bude u društvu finih i smernih osoba!



Na ovo je odmah skočila Miljana Kulić i ubola repera.

- A li ti znaš da je Tarina najbolja drugarica Soraja madam? A tek Ana Korać! Ona se bavi prostitucijom! Što joj zameraš zadrugarke, kad se napolju druži s mnogo gorim ljudima?!

Uprkos svemu, Tara je ostala pri stavu da neće okrenuti leđa prijateljicama.

- I ranije sam se menjala zbog momaka i uvek sam popušila! Više neću to da radim! - kazala je starleta i dodala da je i ona imala mrlje u životu.

- Ni ja nisam bila cvećka!

Ša je, međutim, ostao neumoljiv. - Ne zanima me šta si radila pre mene. Otkad si sa mnom u vezi, moraš da se ponašaš normalno! - zapretio je reper svojoj ljubavnici.

Izvor: kurir.s/hit

Komentari

Ostavite komentar