/slikaFoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ATA IMAGES; Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva
Estrada

Dok bivša ljubavnica dokazuje da je Devin njegov sin, komšije OCRNILE Miroslava

Mirjana Antonović stigla je u Beograd sa sinom Devinom kako bi sudskim putem dokazali da je Devin vanbračni sin pevača Miroslava Ilića.


Pevač je odbio da da svoj DNK kako bi se utvrdlio očinstvo, a Antonovićevoj u tome pomaže Lepa Brena, kod koje je sa sinom i odsela.

O Slavuju iz Mrčajevaca komšije imaju različita mišljenja, od onih koji ga hvale na sav glas do onih kojima nije po volji. Na opštini Palilula, u naselju gde živi pevač Miroslav Ilić, komšiluk je različit, pa tako i mišljenja o poznatom pevaču.

Njegovu muziku uglavnom vole i skidaju mu kapu za sve što je uradio, ali ga privatno malo hvale, malo kritikuju. Za razliku od njega, o njegovoj supruzi Gordani nemaju tako lepo mišljenje.

- On ume da bude različitog raspoloženja, ako je veseo, znate da će stati i popričati sa vama, osmehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvek drska, kao da je ona zvezda, a ne on - rekao je jedan komšija po povratku sa pijace.

- O Miroslavu najbolje govori dugogodišnja karijera, ne bih dalje komentarisao - rekao je Ilićev prvi komšija, dok je hranio mačke.
U blizini Ilićeve zgrade je i tezga sa cvećem i povrćem, a prodavac čija je mušterija Miroslav dugi niz godina, bio je posebno raspoložen za razgovor.

- Miroslav je lake ruke i uvek ostavi bakšiš. Miroslav je uvek nasmejan i dobro raspoložen. Viđamo ga i sa suprugom, često zajedno idu u nabavku - istakao je prodavac.

Komšije ističu da pevač uglavnom tu boravi tokom jeseni i zime, dok je čim sine sunce u rodnim Mrčajevcima. Da nemaju svi lepo mišljenje o pevaču, dalo se zaključiti u razgovoru sa komšijom iz susednog ulaza.

- Ne volim da sretnem ni njega, ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi nek misle šta hoće - pomalo ljutito je rekao stariji gospodin.

U obližnjem marketu kasirke su uglas rekle da dolazi skoro svaki dan, nekada sa suprugom, nekada sam, ali da je čovek iz naroda.

- Ovde se ne ponaša nadmeno, kao i svaki drugi kupac je - rekla je kasirka.

Starija dama koja je stajala u redu za kasu i načula razgovor, umešala se i otkrila da pevača dugo nije srela, ali da je pre tačno tri godine sa njim zajedno bila u redu za poštu i da ju je Miroslav prijatno iznenadio jer joj je ustupio mesto.

U međuvremenu, izašla je i Ilićeva žena Gordana.

- Čujem po kraju da se raspitujete za mene i mog supruga, da pitate za naše zdravlje i evo ja vam sad kažem da smo odličnog zdravlja i dobro - poručila je i vratila se u porodični dom.


Izvor: kurir.rs/blic

Komentari

Ostavite komentar