/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Estrada

FLASTERI PREKO GRUDI! EDITU ARADINOVIĆ OVAKVU NE ZNAMO: Provocira GOLA kao od majke rođena!

Edita objavila eksplicitnu fotografiju.


Pevačica Edita Aradinović nedavno se našla u meti skandala, nakon što je, kako tvrdi, slučajno objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno naga, a koja je bila namenjena njenom dečku.

Međutim, ovog puta, pevačica je namerno objavila provokativnu fotku, doduše sada ne potpuno nagu.

Pevačica je na sebi imala beli, providni kombinezon, koji grudi prekriva samo belim cvetićima. Iako je imala donji veš, sve ostalo se naziralo ispod skroz providnog kombinezona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Edita je nakon slučajne objave iz tuš-kabine rekla kako se više neće kupati s telefonom, ali je pronašla novi način da pokaže golišavo telo.

„Ups, opet sam to uradila“ – napisala je uz najnoviju objavu, a jedan od komentara je: „Već smo videli sliku svi, ne moraš da postavljaš takve slike“.

„Verovali vi meni ili ne, ja sam se uvek čudila tim stvarima dok mi se nije desilo. Teško sam to podnela, ali sada kada je prošlo, ne mogu da se ubijem. Slika je daleko od vulgarne i provokativne, svakako nije bila namenjena širokom auditorijumu, jer da jeste malo bih se sredila“, rekla je Edita nedavno o eksplicitnoj fotografiji koju je slučajno objavila na Instagramu i opravdala sebe:

„S obzirom da imam vezu na daljinu to je razumljivo. Žao mi je što je tako ispalo, nije neka fotka, ali ja se svima izvinjavam“.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar