/slikaFoto: Alo.rs
Estrada

Karleuša progovorila o velikoj tajni

Pevačica Jelena Karleuša se na estradnom nebu pojavila davne 1995. a već tada je privukla pažnju. Međutim, mnogo puta je bila na meti osude, a je njen muzički početak bio vrlo težak. Jelena se nikad nije predavala, a ono što je otkrila u jednoj televizijskoj emisiji iznenadilo je mnoge.


Naime, Jelena i njena mama Divna bile su u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji, pa kako je otkrila Jelena, na početku karijere nije imala da kupi ni osnovne stvari.

Danas o njenom stilu oblačenja govore i svetski mediji, ali na početku nije bilo tako.

"Kada sam ja počinjala usred onog rata, morala sam da se dovijam. Ono što sam ja želela da nosim niti sam mogla da kupim, niti sam imala gde da kupim niti sam imala čime da kupim. Vrlo često nisam imala čak ni za čarape. Sećam se mog prvog televizijskog gostovanja. Bilo je to baš na RTS-u. Imala sam strašnu temu. Imala sam sašivenu haljinicu od nekog srebrnog materijala, pozajmljenog srebrnog materijala i nisam imala čak ni čarape. Eto to je sa ove tačke gledišta jedna smešna priča. Imala sam stravičnu frizuru, bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina i izgledala sam dosta starije", otkrila je Jelena.

Ovaj video snimak podelila je jedna njena fan stranica i to uz vrlo ozbiljnu poruku u opisu.

"U životu nije sve med i mleko. Idući put kada krenete da pljujete po ovoj osobi, samo se setite ovog videa. Kako je ona počela, od kakve nule, a gledajte je sada... A vi... koji ništa u životu niste postigli većinom pljujete ovakve osobe, koje kroz život idu trnovitim putem", piše u opisu video snimka.

Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite komentar