/slikaFoto: PRINTSCREEN
Estrada

POZNATI PEVAČ DOBIO DETE SA 25 GODINA MLAĐOM PEVAČICOM: Bio je 11 godina u braku sa KOLEGINICOM!

Čestitke stižu sa svih strana!


Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat street" koji se oženio sa 25 godine mlađom izabranicom saopštio je lepe vesti. Naime, Husa je obradovao sve kada je na društvenim mrežama saopštio da je u njihov dom stigla prinova.

Danas je moj život dobio dimenziju. Juče rođendan mog anđela, a danas nam stigla Hana. Hvala dragom Bogu na momentima, koje je spremio za nas u ovim čudnim vremenima - napisao je pevač u opisu fotografije, a onda su usledile čestitke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Husa Beat Street (@huliobg)

Muzičar Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat street" oženio se 25 godina mladom pevačicom Andreom Došen. Husa je 2017. godine počeo da se zabavlja. Dok je 11 godina bio u braku sa koleginicom iz benda Bebom, a nakon toga se razveo i gotovo odmah uplovio u vezu sa mladom pevačicom s kojom je nedavno i stao na "ludi kamen".

Andrea Došen je inače gostujući u jednoj emisiji otkrila da nije znala ko je on kada su se upoznali, ali da je uz njegove pesme đuskala na ekskurzijama sa školom, s obzirom da u trenutku kada je grupa bila na vrhuncu Andrea tek rođena.

 

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar