/slikaFoto: Internet
Estrada

"Javi se ocu da ne umre ovako bolestan i nesrećan..."

Odnos Megan Markl i njenog oca i dalje je tema medija u Velikoj Britaniji. Sada je njena polusestra uputila javni poziv vojvotkinja od Saseksa da se se javi ocu, pošto je on, navodno, lošeg zdravstvenog stanja.  


Megan Markl se nije javila ocu Tomasu više od dva meseca. Tomas Markl tvrdi da je pokušao da je dobije na sve moguće načine i da razgovara sa njom, ali je ona promenila broj telefona i potpuno prekinula komunikaciju sa njim.

Nakon skandala koji su pratili kraljevsko venčanje, Megan je odlučila da prekine komunikaciju sa ocem koji je zbog stresa, navodno, dobio srčani udar.

Tomas Markl je javno rekao da će prestati da komunicira sa medijima samo i jedino ako mu se ćerka javi, a sada se u preklinjanje Megan uključila i njena sestra Samanta koja je preko televizije moli da se javi ocu koji je jako zabrinut za nju.

"Naš otac je bolestan i jako zabrinut za Megan. Brinem se da bi mogao da umre ovako nesrećan, jer ga Megan nije nazvala ni posetila otkako se udala za princa. On ima 74 godine i preživeo je srčani udar. Bilo bi strašno da umre, a da nisu razgovarali. Život je prekratak. Budući da ne postoje privatni kanali putem kojih bismo mogli da razgovaramo sa Megan, moramo ovako javno. Znam da postoji kraljevski protokol i pravila kojih ona mora da se drži, ali joj nije zabranjeno da koristi telefon i nazove svog oca", izjavila je Samanta u emisiji "Good Morning Britain".

Tomas Markl je nedavno rekao da misli da je njegova ćerka pod strašnim pritiskom i da je nesrećna nakon udaje za princa Harija.

Izvor: www.b92.com

Komentari

Ostavite komentar