Život

Život Napravite zimski detoks u samo šest koraka

Nekoliko malih promjena može dugoročno itekako pomoći našem tijelu da što bolje obavlja svoju glavnu zadaću svakog dana: čišćenje od toksina!

Život Šta vas odaje da ste "majstor" u krevetu

Sigurno ste se bar jednom zapitali: "Jesam li dobra u seksu?" Naravno, poput ljubljenja, dobar seks povezan je i s kompatibilnošću - ali bez obzira na želje vašeg partnera, ovo su dokazi da vam nema ravne.

Život Nedostatak vitamina D dovodi do većeg rizika od zaraze koronom

Naučnici u Velikoj Britaniji pozvali su ministre u vladi da odobre dodavanje vitamina D u uobičajenu hranu, poput hljeba i mlijeka, kako bi pomogli u borbi protiv virusa korona.

Život Koji su najčešći razlozi nedostatka seksa?

Firma za seksualni wellness LELO 2020. godine sprovela je istraživanje o seksualnim navikama Britanaca i otkrila koji su glavni razlozi zašto parovi manje ili uopšte nemaju seks, prenosi Metro. Istraživanje je utvrdilo da čak 12 odsto ispitanih osoba uopšte nije imalo seksualno iskustvo u posljednje tri godine i više. Iako je pandemija virusa korona mnogima smanjila seksualni nagon, nije jedini krivac za nedostatak intime među parovima.

Život Je li i vama potrebno više seksa?

Vi gorite od želje, a on samo gleda TV. Gledamo li u toj situaciji kako život teče dalje? Ne dolazi u obzir! Problemi u seksu (i to kad on neće) danas su glavni izvor nesuglasica u vezi.

Život Jutarnji seks bolji od kafe

Ako ste se željeli poleta energije, jutarnji seks je pravi izbor. Bolji od kafe, kažu mnogi.

Život Živite život uz više ribe, voća i povrća i malo vina

Da bi zaštitili svoje srce i krvne sudove, pogotovo ako ste pod rizikom da se u vašem telu razvije neko oboljenje, verovatno izbegavate da unosite suvišan holesterol.

Život Hrana koja ne dozvoljava da zaspite

Postoji hrana koju ne bismo trebali jesti uveče, odnosno čim padne mrak, trebalo bi je izbjegavati, jer nam ona ne dozvoljava da spavamo.

Život 4 SASTOJAKA KOJI JAČAJU I PODMLAĐUJU ORGANIZAM! Ruski narodni lek za kojim je poludeo svet!

Ruska narodna medicina bogata je lekovitim receptima, a među njima našao se i ovaj biljni eliksir “večne mladosti”, spoj bilja izuzetne lekovitosti – kamilice, kantariona, smilja i pupoljaka breze. Izmešajte po 100 grama od svake biljke i stavite u teglu.

Život Konzumiranje riže poboljšava san

Ljudi koji redovno jedu rižu imaju bolji san, dok oni koji jedu tjesteninu češće imaju probleme sa spavanjem, potvrdili su japanski naučnici.