Život

Život UVEDITE OVA TRI NAPITKA U SVAKODNEVNU RUTINU! Očistićete organizam od toksina i spasiti od BOLESTI!

Vremenom se u telu sakupljanju toksini, a glavni razlog za to je moderan način života – loša ishrana, alkohol, cigarete, zagađen vazduh...

Život TRNCI U NOGAMA, BES, ŽEĐ... PAZITE NA OVIH 10 SIMPTOMA: Postoje znaci da nešto ne štima!

Specijalisti kažu da ukoliko imate snažan poriv da žvaćete led ili jedete nešto izuzetno slano, to može biti znak zdravstvenih problema ili pak nedostatka vitamina i minerala u organizmu.

Život 4 prirodna načina da ojačaš svoj imunitet

Postoje mnogobrojni prirodni načini za poboljšanje imuniteta, koji će učiniti da se osjećamo odlično, bez obzira na vremenske prilike i godišnja doba. Predstavljamo ti 4 prirodna načina kako da ojačaš svoj imunitet!

Život Savjeti za smanjenje stresa i anksioznosti na poslu!

Pokušaj pozitivnije gledati na stvari, jer pored izazovnih radnih zadataka, rokova i obaveza, sigurno ima nešto te čini sretnim na poslu, nešto što te raduje.

Život SVAKA VEZA SE MOŽE ZAVRŠITI ZBOG 5 SVAĐA: Evo kako da rešite problem! Nikako nemojte raditi OVO!

Svađe često pomognu da svi problemi koje skrivate u sebi izađu na videlo.

Život Kokosovo ulje u borbi protiv strija

Tigrove prugice ili strije mogu se pojaviti na tijelu iz brojnih razloga.

Život Ovih 6 vrsta voća će ti pomoći u mršavljenju

Svi znamo da je konzumiranje voća najzdraviji način za brzo mršavljenje, ali je takođe važno znati koje voće je dodatna super pomoć u mršavljenju. Ne postoji čarobni štapić za postizanje vitkog tijela, već izbalansiranom i zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću, možemo postići zdraviji izgled.

Međutim, voće je puno hranjivih sastojaka u kojima možeš u potpunosti uživati. Ovih 6 vrsta voća, sadrži mnogo vlakana, malo šećera i mnogo vitamina i minerala, i zato je lista ovih 6 vrsta voća, odličan izbor za mršavljenje.

Život Zbog vrućine vam nije do seksa, isprobajte ovu pozu

Živa u termometru je toliko visoko i baš vam je vruće da i ne pomišljate na seks?! Rješenje postoji i zove se “pereca”!

Život Svakog jutra pojedite jednu na prazan stomak

Smokve sa razlogom zovu rajsko voće Mediterana. Njeni ljekoviti delovi su plod, mliječni sok, list i kora drveta. Suva verzija smokve smatra se superhranom koja nam je dostupna tokom cijele godine, ali teško može da nadmaši sočne plodove koji se na našim prostorima uzgajaju već hiljadama godina...

Život Kako da otkriješ da li je dijeta štetna za tvoje zdravlje?

Trenutno 7 od 10 osoba konsultuje internet za informacije o zdravlju, a skoro 55% tih konsultacija je o ishrani i zdravom stilu života. Otkrivamo ti šta stručnjaci kažu kako da saznaš kada dijeta može da bude štetna za tvoje zdravlje.