Srijeda, 01. 04. 2020.

Jelisaveta i Teo čekaju bebu

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić juče su proslavili prvu godišnjicu braka i tada uradili nešto što se od njih nije očekivalo. Naime, njih dvoje nikada na društvenim mrežama ne objavljuju zajedničke fotografije, ali su ovog puta to svoje pravilo “prekršili” i objavili slike sa venčanja.

Vijesti | Estrada 17.07.2018 | 18:55 slikaFoto: www.nezavisne.com

Ali, to nije ono najvažnije. Kako se navodi, Jelisaveta je u blagoslovenom stanju i Teo i ona će uskoro postati roditelji.

“Jelisaveta i Teo su presrećni. Skoro su saznali da će se ostvariti u najvažnijom životnoj ulozi i glumica je tek u drugom mjesecu trudnoće, što znači da će beba početkom februara sljedeće godine doći na svijet. Glumici i sportisti nije važno kog pola će biti njhov prvi nasljednik, već samo da narednih sedam mjeseci sve prođe u najboljem redu. Jelisaveta za sada nema mučnine, veoma je aktivna i odlično podnosi trudničke dane. Ona je uvijek dosta vremena provodila u prirodi, pa nije ništa čudno što je stalno napolju i što nema mira”, kaže izvor blizak paru.

Kako se dalje navodi, oni su oboje žarko željeli da postanu roditelji, ali se nisu tome opterećivali. Za sada će Jelisaveta trudnoću voditi u Srbiji, a još nije sigurno da li će se poroditi u Srbiji ili u Americi, gdje Miloš igra.

Izvor: www.nezavisne.com

Tagovi
Najčitanije
Izdvojene