/slikaFoto: PRINTSCREEN
Estrada

Vlatka Pokos poslije "afere dekolte" na televiziji dobila otkaz

Hrvatska pjevačica i jedna od najzgodnijih žena Vlatka Pokos karijeru je započela kao članica grupe Srebrna krila. Kasnije je uplovila u solo karijeru i svi je pamte po pjesmama "Metak" i "Ne tražim ništa", ali i zbog problema koji je nastao zbog sa dubokog dekoltea.


Naime, ona je 2000. godine vodila izbor za Miss Hrvatske na HTV-u kada je obukla crnu haljinu sa dekolteom do pupka. Zbog izbora naišla je na velike probleme, a Vlatka nakon toga više nikada nije radila na HTV-u.

"Izbor moje haljine kao izgovor bio je apsurdan i licemjeran jer šta drugo reći s obzirom na to da sam vodila šou sa polugolim maloljetnicama", ispričala je svojevremeno Vlatka.

Tog trenutka se prije tri godine prisetila i poznata dizajnerka Monika Sablić koja je tada prozvala njen dekolte "najpopularnijim" u Hrvatskoj.

Vlatka je trenutno daleko od Hrvatske, živi i ostvaruje snove u Kanadi. Prije dve godine je i diplomirala na kanadskom univerzitetu Sheridan, gdje je studirala oglašavanje i marketinške komunikacije. Smatra da je to tajna njenag uspjeha, što je elokventna i vrijedna:

"Koliko si sposoban, toliko i zaradiš, iako ima puno ljubomore", rekla je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion Designer👗 (@monicasablic)

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar