/slikaFoto: Alo.rs
Estrada

Intervju Ljube Pantović! Otkrila zabrinjavajuće detalje o ćerki Aleksandri Subotić!

Nakon brojnih optužbi da nije pomagala ćerki Aleksandri Subotić, da su u lošim odnosima i da ne govore skoro godinu dana, o njenom potencijalnom ulasku u "Zadrugu 2" i nesuglasicama koje ima sa zetom Davidom, Ljuba Pantović po prvi put bez dlake na jeziku i potpuno iskreno otkriva sve pojedinosti sukoba.


"Moj ulazak, koliko vidim, mnogi željno iščekuju. Možda ne deluje na prvi pogled da poznajem tamo dosta trenutnih takmičara, ali upravo je tako. Sa nekoliko njih bih sigurno imala razmirice, pa šta bi izašlo iz svega toga, videli bismo. Za moj ulazak mora da se uklopi dosta detalja, ali ukoliko produkcija “Pinka” bude dala ok ponudu, ja ću ući. Ovaj put bi u startu bilo drugačije, jer sam odlučila da isteram neke stvari na čistac, tako da bih ovaj put ostala do kraja."

Kako vam se čini učešće vaše ćerke i Davida?

"Ja sam ogorčena, najblaže rečeno! Otkad su ušli, nevidljivi su i ama baš ništa nisu pokazali. Za botoksiranu balerinu - Davida - baš me je briga, ali za Aleksandru brinem kao majka i dalje. To što nas dve imamo da raščistimo i te kako ćemo raščistiti, ali mene duša boli kad vidim koliko se ponižava. Ona nezaustavljivo uz tog svog kvazimuža propada. Dođe mi da uđem unutra i da je išamaram ne bi li se dozvala pameti! Ona je duboko nesrećna, dok je njen kvazimuž samo iskoristio zarad popularnosti. Ko je, bre, taj David?! Propali fudbaler u pokušaju, nikogović koji se nakačio mojoj ćerki na grbaču da ispliva iz ništavila svog bednog života! Posvađao je i sa mnom i sa svim ljudima koji je vole. Sad se igra sa njom, sramoti je i ponižava. Ako uđem u Zadrugu, sve ću i njoj i njemu sasuti u lice. Ima da je uhvatim i da joj zavrnem uši, vratim u psihičku i fizičku normalu i da je podsetim šta sve može sama, a ne sa krpeljom na leđima. Ugojila se bar 15 kg, ne vodi računa o sebi, ne kontroliše ponašanje. To su sve pokazatelji jako lošeg psihičkog stanja. Moja jedina greška je što sam bila isuviše blaga majka."

Vaša ćerka je pre ulaska isticala da se niste čule osam meseci, šta je razlog tome?

"Njena nezrelost, sebičnost i huškanje na svađu od kvazimuža, kome sam smetala da je vrti oko malog prsta. Na moru prošle godine, gde sam ih vodila oboje sa mojom unukom, sve sam finansirala - ružno je što to napominjem, ali razlog je tvrdnja kvazimuža da su oni platili sve - mi smo se sporečkali jer ona uopšte nije vodila računa o detetu. Ja sam gledala prvi dan, drugi, treći... I onda mi je pukao film kad smo se svi zajedno šetali Budvom i onda su se njih dvoje odvojili i prešli na drugu stranu ulice, ostavljajući bebu meni i mojoj drugarici Mariji. Naravno, meni ne smeta beba jer sam sa njom i provodila 24 sata dnevno. Naučila je da pliva, da skače, vozile smo skuter, spavala je kod mene i drugarice u apartmanu.

Posle toga smo imali još par rasprava o tom pitanju i onda je pri povratku u Beograd sve kulminiralo. Ja sam zahtevala da Aleksandra završi školu, da uloži novac iz “Parova” u neki posao, da uči strani jezik jer sam joj našla neke aranžmane u inostranstvu, ali je kvazimuž bio protiv toga jer njega u tim pričama nema. Tad je počeo da je huška protiv mene, zatim se slizao sa mojim bivšim mužem, koji je narkoman i koji me mrzi, i počeli su kolektivno da joj ispiraju mozak."

Kako ste reagovali kad je vaša ćerka nedavno pretučena?

"Ovaj put ja ama baš ništa nisam uradila iz više razloga. Prvi je to što sam uvek podmetala leđa da štitim druge i onda ispadala grbava. Drugi je što znam šta se stvarno desilo, a treći je taj što sam pustila sve te muškarčine oko nje da se po milioniti put dokažu koliki su jadnici. Gde su svi nestali?! Njen otac narkoman, koji sebe predstavlja kao opasnog kriminalca je ćutao kao pi*ka. Kvazimuž je muškost iskazivao u vidu storija na Instagramu, a stric smrad (Smrdoljub) je ko bubašvaba igrao ispod žita."

Da li vi verujete Aleksandri i njenom mužu ili dečku Davidu, pošto ni mi ne znamo šta joj je on stvarno?

"Ni jednom ni drugom ne verujem ni reč! Posle svih onih laži izrečenih na moj račun, lažirane trudnoće i pobačaja, glumljenja suza i tuge... Možda su i sve ove njihove čarke i ta dešavanja opet gluma?! Ali nema veze, ona mi je ćerka, a on je jedan folirant i klošar, tako da ću uvek stati na njenu stranu. Vrlo verovatno ćemo uživo u Zadruzi raspraviti mnogo toga!"

Jeste li imali priliku da vidite unuku?

"Nisam, i jako mi nedostaje. Ja im znam svaki korak i znam šta rade. Na primer, po Novom Sadu Aleksandra i kvazimuž su 90 posto vremena išli bez bebe, koja je ostajala kod kuće, pa kad narod počne da ih pljuje, oni se uslikaju sa njom i pokače svuda. Nažalost, beba je i dalje instrument u rukama bolesnika željnih medijske pažnje. Ja se samo plašim da se njoj nešto ne desi, a što se bagre koja se mota oko nje tiče, ni da izginu ne bi mi bilo žao. Onaj odozgo gleda, pa svakom po zasluzi."

Zašto Aleksandrino dete čuva Davidova majka, a ne neko od rođaka?

"Dotična osoba je još jedan od bolesnika željnih medija. Aleksandrin kvazimuž i njegova mama mnogo vole pare. Aleksandra je njima posle “Parova” predamnom plaćala dugove i davala pare. Sad se nastavila ta priča. Zašto "brižna svekrva" nije htela da pričuva bebu kad se Aleksandra posle bekstva vratila u "Parove"?! Pa zato što je moja ćerka ostala bez honorara. Tad su dete uvalili dedi narkomanu, kom stalno nešto leti u vazduh, pa je i tu izbila frka. Evo, sama “brižna svekrva” je rekla da je vagala da li da prihvati. Prevagnuo je ugovor po kom ona dobija pozamašnu cifru za "ljubav" koju će pružati mojoj Bebi par sati dnevno. Ona spominje da ima troje dece... Da, draga, imaš troje dece od kojih jedno mrziš i odrekla si ga se, jer nije dopustio da ga muzeš za pare i praviš budalom! Ma bravo, Dejane, bravo, Dalila, na pronicljivosti!"

Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite komentar