/slikaFoto: scandal.rs
Estrada

Milić Vukašinović otkrio potresne detalje iz života pokojne ćerke

Pevač Milić Vukašinović doživeo veliku tragediju kada je 25. jula njegova ćerka jedinica Maja Avdibegović pronađena mrtva u svom stanu u Sarajevu.


Milić je sada otvoreno progovorio o Maji i njenoj zavisnosti od heroina. Iako je pvačeva ćerka bila na lečenju, nije uspela da se izvuče iz kandži ovog poroka.

– Bio sam spreman na takvu jednu vest budući da je mlada ušla u taj svet droge. To je toliko teško, fizički možeš da se skineš sa heroina. Možeš da je svežeš, sve boli, kosti, ako ne ubrizga drogu. To prođe za sedam dana, ali psiha je problem – rekao je Milić i dodao:

– Bila je nekoliko puta na lečenju. Prvi put sa dečkom koji ju je uveo u narkomaniju, pa onda on posle sedam dana pobegne. Pa onda sa ovim mužem sa kojim ima decu isto je bila na lečenju –rekao je pevač.

Pevač je otkrio da se kaje što je Majinoj maci rekao da želi dete jer je njegova ćerka čak i poroke nasledila do njega.

– Jako je mlada ušla u narkomaniju, a ja sam kasno otkrio. Kada sam joj stan iznajmio, ja sam joj nagovestio nemoj samo teške droge. U tom stanu je bilo leglo narkomanije – priča Vukašinović.

– Po glasu sam znao, kad kul priča, da je puna života, e to je značilo da je uradila. Nisam je ni po guzi udario – zaključio je Vukašinović.

Izvor: scandal.rs

Komentari

Ostavite komentar