/slikaFoto: Alo.rs
Estrada

STANIJA PRIMLJENA U BOLNICU Porodica krije zdravstvene probleme!

Dobrojevićeva je juče ujutru poletela za Njujork i otišla pravo u bolnicu gde će narednih dana ići pod nož. Njena porodica i dalje krije koji zdravstveni problem ima rijaliti učesnica.


Stanija Dobrojević juče ujutru otputovala je u Ameriku na operaciju nakon što je samo jednu noć od izlaska iz rijalitija “Zadruga” provela na slobodi. Prvim jutarnjim letom u 6.30 starleta i pevačica u povoju sama je odletela u Njujork, gde će hitno biti operisana.

Kako se saznaje, ona je već hospitalizovana.

"Stanija je stigla da se vidi samo sa najužom porodicom i sa nas nekoliko prijatelja, a imala je taman toliko vremena da prepakuje kofer iz “Zadruge” i da samo najophodnije spakuje za put u Ameriku. Sve što mogu da vam kažem jeste da se ona dobro drži, da je pozitivna i da se nada da će lako rešiti zdravstveni problem. Što se tiče rijalitija, priznala nam je da joj je bilo jako teško otkada je Vladimir napustio rijaliti", kaže jedan od prijatelja starlete.

Pošto Stanija i njena porodica kriju koji zdravstveni problem ima, njeni najbliži prijatelji ističu da ne bi želeli da oni to otkrivaju javnosti jer žele da poštuju njihovu želju za privatnošću.

"Pošto će se Stanija nakon operacija vratiti u rijaliti, ona ne sme da komunicira sa previše ljudi, s medijima i na društvenim mrežama. Možda kada sve prođe ipak kaže šta je bio problem", dodaje izvor.

Od trenutka kad je objavljeno da Stanija ima zdravstveni problem, počele su spekulacije povodom informacije da je neposredno pre napuštanja rijalitija dobila loše rezultate laboratorijskih analiza i da je bilo neminovno da se leči. Pojedinci sumnjaju da ima probleme sa štitnom žlezdom, dok jedna grupa smatra da je muče ginekološki problemi, a deo javnosti veruje da Stanija mora na remont silikona.

Produkcija “Pinka” se jedino oglasila pismom koje je stiglo u Belu kuću i koje su zadrugari pročitali za stolom.

"Stanija će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti", pisalo je u tom pismu, dok je Dobrojevićeva drugačiju priču ispričala Mariji Kulić pre nego što je napustila luksuzno imanje.

"Ovo je zbog zdravlja, mislim da se neću vraćati", poručila je Stanija šapatom iako svi očekuju njen povratak.

Kako saznajemo, na aerodrom su je juče ispratili brat i majka, ali je za Njujork poletela sama.

"Viza i karta su bili spremni još ranije, zapravo čim su joj stigli rezultati koji nisu bili dobri počela je sa pripremama za ovaj zahvat. Zato je sve sprovedeno po brzom postupku i ona je samo nekoliko sati provela sa porodicom od trenutka kada je izašla iz "Zadruge" do momenta kada je prošla carinsku zonu", kaže naš izvor.

Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite komentar