/slikaFoto: Alo.rs
Estrada

ŠOKANTINI DETALJI! Poznata srpska voditeljka sa ovom ženom podvodi devojke

Nakon što je „Alo!” ekskluzivno otkrio da se jedna od najpoznatijih srpskih voditeljki bavi podvođenjem svojih prijateljica, nastao je opšti haos na javnoj sceni.


Svi žele da saznaju o kome se radi, a TV zvezda je u panici da se njen identitet ne sazna. Kako smo pisali, ona je već dobila pretnje sa raznih strana da drži jezik za zubima, a najšokantnija poruka bila je ona koju je dobila od poznatog političara, o čemu je „Alo!” pisao.

Naime, on joj je poručio da će „ostati bez jezika ako progovori”. „Alo!” je došao do novih ekskluzivnih saznanja koja se tiču života poznate voditeljke. Naime, ona je u biznis uključila svoju blisku prijateljicu i drugaricu, poznatu srpsku dizajnerku.

Njih dve se druže skoro dve decenije i oduvek su bile bliske. Kada je dizajnerka saznala od nekih biznismena čime se bavi njena drugarica, odlučila je da razgovara sa njom. Rekla joj je da ne osuđuje njen način da dolazi do zarade, te da bi volela da je ubaci u posao. Voditeljka nije bila iznenađena takvim postupkom svoje prijateljice, s obzirom na to da je oduvek važila za ženu lakog morala - otkriva naš izvor i dodaje da su nakon toga započele zajednički biznis.

Podelile su poslove, voditeljka je bila zadužena za političare i sportiste, a dizajnerka za biznismene i direktore nekih velikih firmi koji su voleli da se povremeno opuste. Zanimljivo je i to da je TV zvezda radila isključivo sa starijim gospođama, odnosno ženama koje su njeno godište i njene poznanice, dok je modna kreatorka oko sebe okupljala mlađe žene, do trideset godina - otkriva izvor za „Alo!”.

Devojke su uglavnom podvođene tako što su ih madam i njena prijateljica upoznavale sa potencijalnim klijentima na opuštenim večerama u skupom restoranu, uz vino, tihu muziku i hranu koja je služila kao afrodizijak. Potom bi se parovi izdvojili, svako bi otišao u svoj stan ili neki od apartmana poznatog beogradskog hotela.

Vrlo često su klijenti ostajali u hotelu i po nekoliko noći, jer su one i te kako znale da odaberu prave devojke za posao. To je značilo i dodatnu zaradu, koju su TV zvezda i dizajnerka delile pola-pola. Međutim, nakon što je cela priča objavljena u vašim novinama, nastala je opšta panika, pa su rešile da smanje kontakte - tvrdi izvor blizak jednoj madam za „Alo!”.

Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite komentar