/slikaFoto: Alo.rs
Estrada

GAGI ĐOGANI ODLUČIO DA UĐE U ZADRUGU 2: Evo koliko novca traži za to!

Da li je moguće?!


ako je pred ulazak u "Zadrugu 2" izjavila da smatra da je dovoljno jaka da se nosi sa svim nedaćama koje rijaliti može da joj donese, Luna Đogani je u više navrata doživljavala nervne slomove, koji su naročito pogodili njenog oca Gagija Đoganija.

- Evo ja ću za "dž" da uđem u "Zadrugu" jer ne mogu više da gledam kako je napadaju. Gledam je kako histeriše. Plašim se za nju, popušta sa živcima, počela je fizički da nasrće na ljude i polako gubi kontrolu. Nema nikoga tamo da je smiri. To je u prošloj sezoni radio Sloba, bio joj je autoritet - istakao je za Hit Informer denser, spominjući Radanovića, nekadašnjeg emotivnog partnera svoje ćerke, da bi zatim poručio svima da će on u ovoj sezoni biti taj na kog će Đoganijeva moći da se osloni.

Svi ti koji joj j*bu oca (prim.aut. aludira na Boru Santanu) imaće priliku da mi to kažu u lice. Moje dete ima ko da štiti. Neću ja ni na koga fizički da nasrćem, zalediće im se face samo kada me vide - dodao je Gagi.

- Meni i Anabeli nije dobro zbog Lune, mnogo se nerviramo. Ja sam na lekovima, skočio mi je pritisak od nerviranja. Žurke više ni ne gledam, jer znam da će napraviti neku glupost - nastavio je Đogani, da bi potom podvukao koliko mu smeta ono što njegova ćerka priča o njemu.

- Nervira me što Luna stalno priča o meni kako mi je teško, kako nemam para... Uvek potencira da sam joj ja slaba tačka i onda svi znaju gde da je udaraju. Svi su zloupotrebili njenu iskrenost - ispiričao je Gagi, a zatim zaključio priču rečima:

- Pričali smo pred ulazak u "Zadrugu 2". Rekao sam joj: "Luno, ako misliš da možeš da izdržiš, idi, ali ako ne možeš, j*beš sve pare ovoga sveta ako ja moram posle da te lečim". Ona mi je obećala da će izdržati i da će ovoga puta biti dobro - rekao je skrhani otac rijaliti zvezde.

Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite komentar