/slikaFoto: Alo.rs
Estrada

Darko Lazić probuđen iz kome ali se ne zna da li će moći normalno da diše bez aparata!

I dalje vodi tešku životnu bitku


Pevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću na pragu kuće u Brestaču, probudio se iz kome i komunicira sa doktorima, ali navodno je pitanje da li će bez aparata moći normalno da diše.

Podsetimo, čim je pevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta. Doktori su u ponedeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

"Pevaču je u nesreći probijeno plućno krilo i pitanje je da li će bez aparata moći da diše normalno", kažu lekari. S obzirom na njene reči, Darko će teško moći da peva.

Svakodnevno u KBC Zemnu u posetu dolaze roditelji, otac Milan, majka Branka, ali i verenica Marina Gagić, kao i pevačeva kuma Andreana Čekić, a uz sve njih je svakodnevno i Miljan Vračević, pevačev vozač i prijatelj. Oni su istakli da će Darko biti bolje, kako su im saopštili doktori.

Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite komentar