/slikaFoto: Alo.rs
Estrada

BILJANA OBRADOVIĆ PROGOVORILA O ŽIVOTNOJ DRAMI!

Operisala tumor, a onda se spekulisalo da je u vezi sa hirurgom, evo šta je istina!


Biljana Obradović pre nekoliko meseci preživela je pravu dramu kada je morala na operaciju zbog tumora pankreasa. Ona je iz ove životne bitke izašla kao pobednik, a danas ne skida osmeh sa lica.

Nakon što je stanje organizma dovela pod kontrolu, Biljana prvi put priča kako se osetila u trenutku kada je u prvoj polovini godine saznala da ima tumor. Uprkos tome što se čitav život bavi sportom i zdravo hrani, Biljana je pre pet meseci operisana.

"Sada sam dobro, sve loše je iza mene. Juče je bilo tačno pet meseci od operacije. I upravo taj 29. dan u mesecu je za mene poseban. Iako sam neko ko redovno ide na sve kontrole, ipak se desi da zanemarimo pojedine delove kao što je abdomen. Pankreas nažalost daje simptome tek u fazi maligniteta, kada nema spasa. Ja sam imala cistični tumor pankreasa, koji je na vreme operisan kako ne bi postao maligni. Kao javna ličnost i neko ko se bavi sportom, apelujem da vodimo zdrav život i da radimo sistematski pregled jednom godišnje", kaže Biljana na početku razgovora.

Ona je i povodom meseca borbe protiv raka dojke apelovala na sve žene da se redovno pregledaju.

"Ovo je mesec borbe protiv raka dojke i apelujem na sve žene da izdvoje par pet minuta kako bi uradile pregled. Moj apel je da sve žene, bez obzira što sam i ja redovno išla na preglede, urade apsolutno kompletan pregled i ultrazvuk abdomena, jer koliko god da idete na pregled dojki i svih ostalih vitalnih organa, ipak nešto može da se podvuče", kaže Biljana.

Njena životna drama okončana je nakon što ju je operisao stručnjak. Ipak, ubrzo nakon što su se zajedno pojavili na jednom događaju, krenule su spekulacije da je Biljin heroj zapravo i njen novi emotivni partner.

"On je moja najveća ljubav jer mi je spasao život. Takav stručnjak za pankreas ne postoji u regionu. Mi smo se samo zajedno pojavili na jednoj žurki, jer on kao hirurg ima brojne prijatelje. Mogu svim damama da ga preporučim, Nikica je odličan čovek, ima tri sina", kaže voditeljka.

Na pitanje da li u njenom životu ipak postoji neko kome je poklonila srce, kroz osmeh odgovara:

"Nisam zaljubljena, imam toliko muškaraca oko sebe, da bi bila prava grehota da sam zaljubljena."

Budući da je veoma zaposlena kao portparolka "FK Partizan", kao i voditeljka emisije koju vodi godinama unazad, Biljana ima malo slobodnog vremena. Ni ne seća se kada je telefon poslednji put ugasila.

"Telefon ne gasim, najpre zbog fudbala. Non-stop sa sobom nosim ajped i telefon. Zato se i kvari na svaka tri meseca. Udelite mi telefon da mogu da slikam sve okolo. Šalu na stranu, zaista je problem sve postići", kaže Biljana.

Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite komentar