/slikaFoto: Alo.rs
Estrada

Saša Kapor kupio automobil od 100.000 evra na lizing

Saša se odlučio za luksuzni džip BMW X6, dok je Milan kupio limuzinu marke "audi A8"


Dok većina estrade novac ulaže u nekretnine i nove pesme, Saša Kapor i Milan Topalović pak ne haju za te stvari. Kako smo saznali, oni su nedavno pazarili nove četvorotočkaše, i to ni manje, ni više - nego za po 100.000 evra.

U tome im je pomogla banka, jer keša za taj luksuz nisu imali.

Saša Kapor je kupio luksuzni džip marke BMW X6, čija se cena kreće oko 100.000 evra. U zavisnosti od opreme, može biti i skuplji. Kupio ga je na lizing, preko firme svog oca. Narednih godina će ga otplaćivati, a rata neće biti mala. Naravno, za auto je dao određeno učešće u novcu - rekao je za "Alo!” izvor blizak Kaporu.

Kako nam je objasnio, pevač je odavno želeo taj automobil, pre svega zbog bezbednosti.

Otkako je pre tri godine imao saobraćajnu nezgodu sa suprugom Nikolinom i tada trogodišnjim sinom Nikolajem, u kojoj su automobilom sleteli sa puta u reku, te izbegli smrt za dlaku, on je rešio da za svoju porodicu obezbedi najbolji i najsigurniji automobil. Odluka je još tada pala na BMW, ali budući da je morao da sakupi dovoljno novca za učešće, potrajalo je - ispričao nam je izvor.

Kako saznajemo, i Milan Topalović Topalko je nedavno na isti način i u istoj lizing kući u kojoj je Kapor pazario automobil kupio luksuznu limuzinu. Za nju je morao da izdvoji sličan iznos kao i Kapor, iako se radi o automobilu "audi A8", koji je star dve godine.

 - Topalko je kupio polovan automobil, ali odličan, sa vrhunskom opremom i malom kilometražom. Za njega je dao malo manje od 90.000 evra. Budući da je automobil kupio na lizing, za učešće je iskeširao 30 odsto od ukupne cene - otkrio nam je izvor.

 

Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite komentar