/slikaFoto: alo.rs
Estrada

Luna ISCEPALA Slobinu majicu, evo šta je Kija rekla na to!

Sasula joj!


Kristina Kija Kockar "ukačila" je putem društvenih mreža momenat rastrojstva Lune Đogani nakon što je do nje došla lažna informacija da su se Kija i Sloba Radanović pomirili.

Luna je plakala, psovala, pocepala Slobinu majicu koju je ponela u Zadrugu, nakon čega je završila kod lekara. Na sve ovo Kristina kaže da je sve što Đoganijeva pokazuje foliranje i gluma, te da joj je očigledno više stalo do popularnosti nego do Slobe.

Koliko vidim više je boli uspeh, nego Slobodan i ta ljubav, tako da mislim da, kad bi ona morala da bira između Slobodana i mog života, verovatno bi izabrala moj život. Ona se stalno žali na moj uspeh i to koliko zarađujem, eto, ako treba pomoćiću joj kad izađe - kaže Kija.

Na pitanje o Slobinoj majici koju je blogerka u besu prethodne noći pocepala, Kija je pevrnula očima, a onda je ironično rekla:

- Pošto kuka kako zarađujemo... ja, ne ulazim u Slobin novčanik, evo oprostiću joj tih, koliko, 40 evra je bila majica, otprilike... Neka, neka je pocepala, eto - rekla je ona.

Izvor: alo.rs

Komentari

Ostavite komentar