/slikaFoto: Internet
Estrada

Karleuša tuži medije

U međuvremenu, folkerka iz Dubaija, gde boravi sa mužom i ćerkama, na "Instagramu" redovno beleži njihove zajedničke trenutke


OSIM što je rešila da sredi porodičnu situaciju, Jelena Karleuša je odlučila i da se obračuna sa pojedinim medijima koji su njenu porodicu, prema navodima pevačicinog tima za odnose s javnošću, izložili linču.

- Povodom jednomesečnog medijskog linča i monstruoznog organizovanog napada medija na Jelenu Karleušu, Duška Tošića i njihovu porodicu, podnete su krivične prijave protiv glavnih urednika tabloida "Informer", "Kurir", "Srpski telegraf" i "Alo" - navodi se u saopštenju Jecinog pi-ar tima i advokatske kancelarije koja je zastupa. - Protiv pomenutih listova podnete su i parnične tužbe za naknadu štete zbog kleveta, laži, foto-montaža i kontinuiranog napada na čast, dostojanstvo i ugled porodice Karleuša-Tošić.

U međuvremenu, folkerka iz Dubaija, gde boravi sa mužom i ćerkama, na "Instagramu" redovno beleži njihove zajedničke trenutke. U poslednjim objavama ovekovečena je porodična večera u luksuznom hotelu, svečano odeveni supružnici, kao i Jelena u novim "tom ford" sandalama koje je obula uz elegantnu crnu haljinu.

Novosti
foto:internet

Izvor: www.rtvbn.com

Komentari

Ostavite komentar