/slikaFoto: Internet
Zanimljivosti

Bred se vratio bivšoj ljubavi

Ovog vikenda holivudska zvezda Dženifer Aniston napravila je veliku proslavu povodom svog 50. rođendana, a među gostima je primećen i njen bivši suprug.


Njena privatna žurka privukla je mnoge svetske zvezde koje su paparaci pažljivo čekali ispred poznatog restorana u Zapadnom Holivudu.

Dok mnoge zvezde nisu imale problem da ih fotografišu pre zabave, jedna osoba je posebno privukla pažnju okupljenih fotografa i svi ostali su pali u drugi plan.

Među hordom obezbeđenja, fotografa i zvanica glumac i bivši suprug Dženifer Aniston je pokušao da se ušunja u restoran neprimećen. Međutim, nije uspeo da pobegne od oštrog oka paparaza, pa je uhvaćen kako ulazi na proslavu.

Fotografije Breda Pita su u kratkom roku obišle ceo svet i svi misle da više nema sumnje da su se bivši supružnici pomirili.

Pored Breda, koji je lice pokušavao da sakrije ispod kačketa, proslavi su prisustvovali i Gvinet Paltrou, Keti Peri, Orlando Blum, Barbara Strejsend, Kejt Hadson, bračni par Kluni, Sandra Bulok i mnogi drugi.

Dženifer je na proslavu stigla u elegantnom crnom kombinezonu sa golim leđima, a izgleda da nije marila za okupljenje novinare i fotografe dok je elegantno ulazila na svoju proslavu.

Par se venčao 2000. godine, a razišli su se pet godina kasnije, odmah pošto je Pit sa Anđelinom Džoli snimio "Gospodin i gospođa Smit".

Dženifer je nakon Breda Pita bila u braku sa glumcem Džastinom Teruom od 2015. do 2017. godine, kada su se razveli. Bred Pit i Anđelina razveli su se 2016. godine.

(Agencije)

Izvor: www.rtvbn.com

Komentari

Ostavite komentar