/slikaFoto: Internet
Estrada

Džoni Dep snimao u centru Beograda, osvanule ekskluzivne fotografije

Uprkos velikim merama obezbeđenja, foto-reporteri "Večernjih novosti" uspeli su u nedelju da uslikaju Džonija Depa, jednog od najpoznatijih svetskih glumaca koji ovih dana snima film "Minamata" u Beogradu.


Tokom jučerašnjeg prepodneva snimane su scene u delu Kosovske ulice gde je smeštena redakcija "Večernjih Novosti" i Štamparija "Borba". Posle isprobavanja i nameštanja kamera sa dublerom, na set je stigao i Džoni Dep, a foto-reporteri su ga uslikali dok se sa svojom ekipom dogovarao oko sledeće scene.

Dep, koji je poznat po svojim glumačkim transformacijama, ovoga puta je, čini se, nadmašio sebe. Sa dugom sedom bradom i kosom, naočarima sa tamnim okvirom, crnom beretkom na glavi i sa nekoliko kilograma viška, slavni glumac i veliki miljenik žena je gotovo neprepoznatljiv. Dep je gotovo identičan liku koji tumači, čuvenom američkom fotografu Judžinu Smitu. Novi film Endrua Levitasa bavi se velikom svetskom aferom trovanja živom stanovnika japanskog gradića Minamata koju je Smit razotkrio 1972. godine.

Ekipa filma "Minamata" snimala je i u nedelju na mnogobrojnim lokacijama u centru Beograda, a već u zoru bila je na svojim radnim zadacima. Kada su veliki budžeti u pitanju, nema gubljenja vremena, pa je tako ekipa filma gotovo istovremeno pripremala i set u zgradi u kojoj su smeštene "Novosti". Iz Štamparije "Borba" u nedelju su, za potrebe filma, izlazile naslovnice čuvenog magazina "Lajf", koji je objavljivao tekstove i zastrašujuće fotografije Judžina Smita iz Minamate.

Snimanje filma Endrua Levitasa nastaviće se i narednih dana u Beogradu, a posle toga ekipa se seli u Crnu Goru.

Razgovor sa Kusturicom

Mada je već nedeljama u srpskoj prestonici, Džoni Dep je za Beograđane nevidljiv. Za razliku od nekih drugih slavnih gostiju, njemu je privatnost, čini se, najvažnija pa tako izbegava izlaske i javna mesta, ali ne i svoje srpske prijatelje. Kako saznaju Novosti, nedavno je organizovan susret dvojice filmskih velikana i prijatelja - Depa i Emira Kusturice.

Fotografije sa snimanja možete da pogledate na ovom linku.

Izvor: www.b92.com

Komentari

Ostavite komentar