/slikaFoto: Internet
Zanimljivosti

Biseri i vez na džinsu

Bilo da se radi o farmerkama, haljinama, suknjama, odelima, kombinezonima, jaknama ili šortsevima, nosiće se i svetliji i tamniji teksas.


MATERIJAL koji rado nose žene svih generacija, teksas, ove sezone zastupljen je više nego ikada u kolekcijama najpoznatijih svetskih dizajnera.

Bilo da se radi o farmerkama, haljinama, suknjama, odelima, kombinezonima, jaknama ili šortsevima, nosiće se i svetliji i tamniji teksas. Osim klasično krojenih jakni, u trendu su i modeli ukrašeni nitnama, amblemima u kontrastnim tonovima, svetlucavim kamenčićima, resama i drugim detaljima u boho stilu, dok farmerki ima za svačiji ukus i građu: uske, zvonaste, sa visokim strukom, podvrnutim ili tri četvrt nogavicama... 

Praktični kombinezoni su i dalje u trendu, s tim što su ove sezone aktuelni svetloplavi i prugasti teksas, dok su ženstvene haljine obogaćene biserima, vezom i detaljima od tila. Suknje su duže i asimetričnog kroja, tako da donji deo možete da otkopčate i tako dobijete ležerniju i atraktivniju kombinaciju. Ono što je zajedničko komadima od teksasa je da ćete ih sigruno lako uklopiti i sa ravnom i sa obućom na štiklu.

Izvor: www.novosti.rs

Komentari

Ostavite komentar