/slikaFoto: www.telegraf.rs
Zanimljivosti

Bizarna smrt u Japanu: Kolega mu nabio kompresor u anus i razorio mu unutrašnje organe

Pretpostavlja se da je porast smrti prouzrokovanih upotrebom kompresora potiče od dečje igre koja se zove "Kančo"


Jedan radnik iz Japana poginuo je u bizarnoj nesreći nakon što mu je kolega sa posla, želeći da se našali, gurnuo kompresor u anus. Vazduh pušten pod pritiskom razorio mu je unutrašnje organe.

Akio Išimaru (46) zadobio je jezive unutrašnje povrede kao rezultat nečega što je trebalo da bude šaljiva podvala njegovog kolege sa posla Jošikuija Jošide (34).

Njih dvojica su radili zajedno u fabrici kada je Jošida uhvatio crevo kompresora, nabio ga u zadnjicu svog kolege i uključio ga je. Išimaru se ubrzo potom požalio da se ne oseća najbolje, ne znajući da je kompresovani vazduh doveo do ozbiljnih povreda. Kolege su odmah pozvale Hitnu pomoć, ali je nesrećni čovek ipak preminuo od zadobijenih povreda..

Jošida je uhapšen, a policiji je rekao da je samo hteo da se našali i da je nemoguće da je umro zbog toga. Da stvar bude gora, ovaj slučaj nije jedinstven u Japanu. Iako imaju nizak stepen nasilja koje uključuje noževe i pištolje, nekoliko ljudi je umrlo u poslednje vreme baš na ovakav način.

- Tragično je to što se desilo, ali nije neuobičajeno. Kolega mu je kompresor prislonio uz anus, ali preko odeće, ne direktno, a puštanje vazduha pod pritiskom sigurno mu je oštetilo pluća - objašnjava policija.

Pretpostavlja se da je porast smrti prouzrokovanih upotrebom kompresora potiče od dečje igre koja se zove "Kančo". U Kanču dete sklopi ruke kao da drži pištolj i nabije ih u anus drugog deteta dok viče "Kančo".

Iako dečja igra deluje bezazleno, pretpostavlja se da je služila kao inspiracija za verziju za starije koja uključuje kompresor.

Izvor: Telegraf

Komentari

Ostavite komentar