/slikaFoto: espreso.rs
Estrada

Evo koliko je koštao SPOT Cecine ćerke koja je OSVOJILA SRBIJU

Anastasija Ražnatović objavila je svoju prvu pesmu „Savršeni par“, a za ovaj projekat iskeširano je 15.000 evra.


Kako izvor tvrdi, Ražnatovićeva je i pre snimanja tačno znala šta želi, zbog čega nije žalila para da to i dobije.

“Pre nego što je i krenulo snimanje spota, Anastasija je do detalja znala kako želi da čitav projekat izgleda. Zaista je cela ekipa bila iznenađena što se na prvom sastanku sa produkcijom ponela kao organizator cele priče i sve do detalja objasnila kako želi da izgleda spot. Kada je na kraju sve stavljeno na papir, računica je bila jasna. Ona je morala da iskešira 15.000 evra da bi sve izgledalo savršeno”, kaže izvor, a piše “Alo!”.

Izvor otkriva da tolika suma mladoj pevačici nije predstavljala problem, budući da je godinu dana štedela od svoje zarade.

“Iako većina misli da joj je celi spot platila Ceca, dobar deo novca dala je i Anastasija, koja je godinu i nešto dana štedela pare. U dogovorima je sve vreme učestvovala i njena porodica, a objasnili su joj da ne treba da brine oko finansija, te da će joj oni u svemu pomoći, ali je ona bila uporna u tome da želi sve sama”, priča izvor i dodaje da je naslednica folk dive dodatno iskeširala nekoliko hiljada evra za angažman atraktivnog manekenka.

Izvor: alo.rs

Komentari

  • Marko

    Anastasija je talentovana, ima o koga da nasledi sve sto joj je potrebno za estradu. Pozdrav


Ostavite komentar