/slikaFoto: Internet
Ostalo

Marijin čarobni svijet torbi

Iza imena “Mano Mara” stoji stomatolog Marija Gavrić iz Bijeljine, koja je prije više od godinu dana svoj hobi odlučila da podigne na viši nivo I tako su nastale ručno rađene torbe koje su vrlo brzo našle svoj put do kupaca.


Od hobija do uspješnog biznisa put je kratak, a to potvrđuje I Marija Gavrić iz Bijeljine. Ona se kao I svaka djevojka oduvijek interesovala za modu I poželjela je da I sama uradi nešto za sebe, da napravi torbu po svojoj želji I to je bilo presudno da počne sa školom šivenja I načini prvi korak, a to je izrda unikatnih torbi.

Marija je svoj stil gradila postepeno, osluškujući potrebe tržišta I malo po malo našta put do kupaca koji rado nose njene torbe kao modni dodatak.

Pravi sve vrste torbi, od običnih cegera preko komplikovanijih varijanti, ali I onih koje zajedno mogu da nose I majke I kćerke. Za prvu joj je kaže trebao jedan dan, a danas torbu u zavisnosti od materijala ili oblika može napraviti za 4 sata

Marija je inače stomatolog, između posla I sopstvene ordinacije koja je u planovima, uživa u svom hobiju, a nedavno je imala I priliku da svoju kolekciju torbi prikaže I na “Novosadskom noćnom bazaru”.

Za sada Marija nema prodajno mjesto, već se torbice mogu poručiti preko Instagram stranice, a možete je naći I na izložbama rukotvorina koje uskoro planira da posjeti.


BN TV

Izvor: www.rtvbn.com

Komentari

Ostavite komentar