/slikaFoto: Screenshoot Instagram
Estrada

Nataša Bekvalac je prošla kroz dramu!!

Nataša Bekvalac se malo stabilizovala nakon drame kroz koju je prošla.


Bekvalčevoj  publika, ćerke Hana (11) i petomesečna Katja i sestra Kristina daju vetar u leđa da uzdignute glave ide dalje kroz život. Nataša i Kristina su veoma vezane jedna za drugu, a to govori i pevačica koja na svakom nastupu otpeva Kristininu omiljenu pesmu "Ne brini", čiji su stihovi: "I kada te svi napuste, ja biću tu" posvećeni upravo mlađoj sestri. 

Nata je otkrila da se njena sestra uskoro seli i da joj ni malo nije lako zbog toga.

"Morala sam da otpevam pesmu "Ne brini", ona je s mog prvog albuma, koji je objavljen 2001. godine. To je bilo specijalno za moju sestru Kristinu, koja je i večeras sa mnom, u publici. Uskoro se seli u druge krajeve i nije mi uopšte svejedno zbog toga", rekla je Nataša koju i te kako boli što Kristina napušta Srbiju.

Inače, Kristina i Ivo venčali su se 2008. na jednom salašu pokraj Novog Sada. Sve je počelo kao u bajci, a ubrzo je na svet došla ćerkica Petra. Međutim, sreća nije dugo potrajala i njih dvoje su se rastali, a onda i sudski razveli. Ostali su u odličnim odnosima, da bi posle izvesnog vremena počeli i da se druže. 

Vezu su obnovili 2013. godine, a da je tako, svima je bilo jasno kada je upravo Ivo ekranizovao spot za Natašinu pesmu "Sluškinja". Ponovo su se venčali u septembru 2015. u velikoj tajnosti. U aprilu prošle godine dobili su i dečaka Nou.

Izvor: www.alo.rs

Komentari

Ostavite komentar