/slikaFoto: alo.rs
Estrada

Aleksandra Mladenović kupila još jedan stan

Pevačica ima zakazane nastupe do kraja godine...


Katarina Grujić je sinoć proslavila 28. rođendan na jednom beogradskom splavu. Sve je odisalo glamurom, a slavljenica se potrudila da gosti uživaju do ranih jutarnjih sati uz dobru muziku i hranu.

Okupili su se brojni pripadnici domaće estrade, među kojima su se našli i Aleksandra Mladenović, Edita Aradinović, Ljuba Perućica, Tamara Milutinović i mnogi drugi...

Aleksandra Mladenović se pojavila u crnom pantalonama i beloj majici sa dubokim dekolteom. Na poklon je donela veliki buket cveća, ali i komad skupocenog nakita. Mladenovićeva, nakon vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa, ima prvi zakazani nastup 6. juna.

Kriza na estradi se svakako osetila zbog pandemije, jer niko od nas nije radio tri meseca, ali iskreno ne mogu preterano da se žalim da me je to pogodilo. S obzirom da sam kupila još jedan stan u Beogradu na vodi, sad moram da radim punom parom (smeh) - govori Aleksandra i dodaje:

Spremila sam duetsku pesmu sa kumom Nešom Manojlovićem, sve je gotovo samo smo čekali da prođe korona i da se vratimo svi u normalu, pa da snimimo i spot. Naziv pesme neću još uvek da otkrivam jer smo se tako dogovorili, ali biće jedan ozbiljan letnji hit - završava Aleksandra za naš portal.

Izvor: alo.rs

Komentari

  • pero

    Mladjenovicka je ekstra pjevacica, uzivo pjeva odlicno, slusao sam je u par navrata, vidi se da je iz Zitoradja kao i Ceca.


Ostavite komentar