/slikaFoto: idjtv.com
Estrada

Severina ponovo došla na sud, njen advokat je bio zatečen

Severina Kojić se 1. juna pojavila na ročištu na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podneo Milan Popović, i to zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznela Severina.


Na jučerašnjem ročištu na koje je Severina došla u pratnji advokata Mate Matića nije se pojavila druga strana i sve je bilo brzo gotovo.

Kako piše Jutarnji.hr, Milan Popović je dostavio treću zagrebačku adresu, pa je Severinin advokat Matić ostao zatečen. Ovo nije nebitan podatak s obzirom na to da Severina i Milan Popović vode računa o zajedničkom sinu, a sud je dosudio da Milan Popović u celosti može brinuti o sinu, pa sada ispada da u Zagrebu ima nekoliko adresa.

Severina je takođe u međuvremenu i saznala da je Milanu Popoviću zatvoren račun u Zagrebačkoj banci na koji je trebalo da mu uplaćuje dosuđenu alimentaciju, pa sada ima otvoren račun u "Podravskoj banci".

Poznata pevačica nije želela da komentariše natpise u medijima o problemima u braku sa Igorom Kojićem.

Prema nekim informacijama, taj je brak pred raspadom, ali drugi izvori tvrde da je sve ipak predimenzionirano i da se zapravo radi o trenutnoj krizi zbog nedavne Kojićeve objave na Instagramu koja je naljutila njegovu suprugu.

 

Izvor: idjtv.com

Komentari

Ostavite komentar