/slikaFoto: alo.rs
Estrada

Janjuš nije hteo da ćuti, pa progovorio o odnosu sa Ivanom

"Ne bih ništa spomenuo da me juče nije kanalila!"


Marko Janjušević Janjuš bio je izrevoltiran izjavama Stefana Karića i reakcijom Ivane Šopić, pa je odlučio da progovorio o nekadašnjem odnosu sa ovom zadrugarkom.

Stefan me je malo sada razočarao. Juče sam čuo da je Ivana Šopić pričala da ja pričam svima isto, da ja naručujem pesme, a ona se pronašla. Ivana Šopić se smuvala sa Karićem da bi se oprala. To je prvo bilo. Devojka je prva bila zaljubljena u mene, pa je prebacila priču da sam ja ćutao. Prva me je gledala. Ništa mi nije jasno. Dva dana pre nego što sam rekao da ću staviti barijeru, tada je Ivana htela da kaže da ne može da izdrži, da ja treba da kažem da treba da ostavim sve, da bih bio sa njom. Može i Zola da se oglasi. Sve što sam bio dobar prema njoj, ona me je kanalila. Mene je gledala stalno kada je bio sa Filipom, a ja sam bio kriv za njihove probleme. On je oženjen, daj da ga j*bemo do kraja - pričao je Janjuš.

- Pa, dobro, daj da j**emo sad svi Ivanu Šopić - dobacila je Ermina Pašović.

- Ne bih ništa spomenuo da me juče nije kanalila. Bila sa Filipom, mene gledala, a ležala sa Tomovićem u krevetu... Završio sam priču - zaključio je Janjuš, a odmah je ustala Ivana Šopić da progovori o ovome.

Izvor: alo.rs

Komentari

Ostavite komentar