/slikaFoto: alo.rs
Estrada

Luna Đogani krila da je trudna sa Slobom Radanovićem

Iako je prošlo gotovo tri godine od trenutka kada su se spojili u rijalitiju „Zadruga“, detalji njihove veze i do danas su ostali misterija!


Kako tvrdi dobro upućeni izvor za Alo, rijaliti zvezda Luna Đogani i folk pevač Sloba Radanović, bili su na korak do zajedničkog života, ali je Luna rešila da preseče i Radanovića zauvek ostavi u prošlosti.

Naime, nakon prve sezone "Zadruge", Đoganijeva je ostala u drugom stanju, ali je rešila da abortira.

- Iako su mnogi mislili da Luna i Sloba nisu imali kontakt nakon što je rijaliti završen, to je bila samo farsa za medije i njihove fanove. Oni su se tajno viđali nekoliko nedelja kako bi proverili da li mogu da funkcionišu u stvarnom svetu, a za to vreme su redovno imali s*ks. No za nekih mesec dana shvatili su da je pritisak javnosti prevelik te da je najbolje za sve da prekinu svaki kontakt - otkriva izvor Alo i dodaje:

- Kako bi pobegla od činjenice da je sa Radanovićem sve bilo uzalud, Luna je spakovala kofere i zajedno sa porodicom otputovala u Grčku, gde su proveli nekoliko nedelja. Đoganijeva je na sve moguće načine pokušavala da pobegne od svojih misli, koje su bile usmerene samo ka Slobodanu, pa je svakodnevno bila pijana i iscrpljivala organizam. Nije spavala, nije jela, a sve to uticalo je na njeno zdravstveno stanje. Kada joj je za nekoliko dana ozbiljno pozlilo, otišla je kod lekara - kaže izvor blizak Đoganijevoj.

Nakon što je uradila sve moguće analize, koje su pokazale da je zdrava, lekar ju je zbog stalne mučnine uputio na pregled kod ginekologa.

Ni na kraj pameti joj nije bilo da postoji i jedan odsto šanse da je u drugom stanju, međutim, kada su urađeni svi neophodni pregledi, lekar joj je saopštio da je trudna. To je bilo veliki šok za Lunu, a posebno za njenu majku Anabelu, koja je doživela nervni slom. Njih dve su razgovarale i odlučile da tu vest sakriju od svih. Pao je dogovor da Luna abortira kad se vrate u Srbiju - ispričao je ekskluzivno za Alo izvor blizak pevačici.

Po povratku u Beograd, to se i desilo. Luna je u strogoj tajnosti u jednoj privatnoj klinici abortirala i tog trenutka su počeli svi njeni psihički problemi, sa kojima se i danas bori. Naravno, nikada više nije govorila o toj temi čak ni sa majkom, a Slobodan nije saznao šta je uradila - kaže naš izvor.

Izvor: alo.rs

Komentari

Ostavite komentar