/slikaFoto: telegraf.rs
Estrada

Novak Đoković ima korona virus!

Najbolji teniser planete izvukao deblji kraj posle boravka u društvu sa Grigorom Dimitrovim


Novak Đoković je pozitivan na korona virus! On je otišao po povratku u Beograd iz Zadra u ponedeljak, sa celom svojom porodicom i u skladu sa preporukama epidemiologa, jer je bio u kontaktu sa Grigorom Dimitrovim.

Dimitrov je u nedelju uveče, pola sata pred finale Adria Tura u Zadru, objavio da je pozitivan na virus COVID-19, posle čega je otkazano finale drugog vikenda Adria Toura između Đokovića i Rubljova zakazano za 20 časova.

Čak 22 osobe sa kojima je Bugarin bio u kontaktu testirane su u nedelju noću i tri rezultata bila su pozitivna - Kristijan Groh, trener Dimitrova, Marko Paniki, Đokovićev kondicioni i Borna Ćorić, hrvatski teniser.

Preostalih 19 bilo je negativno, to su pojedinačno do ponedeljka potvrdili Marin Čilić i Saša Zverev koji je igrao i u Beogradu i u Zadru, Novakov trener Goran Ivanišević, a negativan je bio i test Đorđa Đokovića, Novakovog brata i direktora Adria Toura.

Novak i Dimitrov su bili u kontaktu u više navrata, jer je Adria Tour podrazumevao i više različitih aktivnosti. U Beogradu su to bili fudbal, konferencije, naravno tenis i na kraju izlazak u klub.

Dimitrov od starta beogradskog dela turnira nije izgledao spremno na terenu, a posle prvog meča u Zadru je odustao od daljeg takmičenja zbog toga što se loše osećao.

Kasnije se ispotavilo da je test na koronu bio pozitivan, što je možda i naslućivao jer se posle meča sa Bornom nije rukovao, već mu je pružio pesnicu, kao i sudiji u stolici.

Ubrzo su isplivali i mnogi detalji vezani za njegovo sumnjivo ponašanje u Beogradu i Zadru, koje dovodi i do interesantne veze i američkog lobija koji možda stoji iza svega.

Izvor: telegraf.rs

Komentari

Ostavite komentar