/slikaFoto: www.blic.rs
Estrada

Čuvari u zatvoru su zgotivili moju ćerku, kuvala im je kafu" Da, da, dobro ste čuli!

Starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon nakon što je provela skoro mesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini, puštena je danas na slobodu.


Kako je za "Blic" objasnio njen otac, Đorđe Maksimović, Tijana je dobro podnela dane iza rešetaka.

- Izašla je danas. Još nismo uspeli da se čujemo jer nema telefon. Kažu da se super oseća i da je u pritvoru bila potpuno opuštena i svoja. Šalila se sa svima, družila sa čuvarima, kuvala kafu. Svi su je zgotivili - kratko je prokomentarisao Tijanin otac.

 blic.rs

Podsećamo, spska starleta uhapšena je u velikoj akciji policije sa još 35 osoba. Osumnjičeni se terete za zloupotrebu opojnih droga, neovlašteno posedovanje oružja i prostituciju.

Tijana Ajfon, podsećamo, u tužilaštvu u Bosni i Hercegovini nije odala nijedno ime političara, biznismena niti mafijaša s kojima je bila intimna, tvrdio je tada njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine.

Ajfonka sve tajne krije u mobilnom telefonu, koji je bio deponovan u tužilaštvu.

- Tijana je samo kratko rekla da je došla na žurku na koju je bila pozvana i da se ne bavi prostitucijom! Ona se do daljeg brani ćutanjem. U pravnom smislu nije iznela nikakvu odbranu, a detalje će izneti kada bude podignuta optužnica, za nekoliko meseci. Tijanin telefon niko nije otključavao, tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni marke "ajfon" je isključen i ima šifru za otključavanje. On je u tužilaštvu i neće biti otključavan - rekao je nedavno advokat Stevanović.

Izvor: Blic

Komentari

Ostavite komentar