/slikaFoto: telegraf.rs
Estrada

Prva objava Romane Panić nakon hapšenja!

Romana je u sitne sate, po našem vremenu, ovu objavu podelila na svom Instagram storiju


Romana Panić (45) uhapšena je u Australiji sa verenikom Filipom M. (40) zbog pljačkanja bankomata, zbog čega je osuđena na 12 meseci kazne i trenutno se nalazi u zatvoru u australijskom gradu Brizbejn.

Prvi put nakon skandala koji je šokirao javnost, na Romaninom profilu osvanula je objava koja je ubrzo i nestala.

Naime, ona je šerovala objavu jedne ženske osobe, pretpostavlja se veoma bliske, s obzirom na način na koji je brani.

U toj objavi ta ženska osoba piše "Gledajte svoja posla", tvrdi da novinari pišu gluposti, potom vređa, a onda spominje i "režiranje priče", verovatno u cilju toga da naglasi kako nešto nije istina.

Kako su pljačkali

Romana i Filip uhapšeni su u Australiji zbog sumnje da su tokom marta i aprila zloupotrebljavali bankomate i na taj način pljačkali korisnike.

Naime, prema presudi, Filip je 19. marta u 10.22 časova postavio prvi uređaj u bankomat u tržnom centru "Cannon Hill Plaza" u Brizbejnu. Dva dana kasnije on se, sa kačketom na glavi i maskom preko lica, vratio na isti bankomat, i izvadio uređaj, navodi Blic.

Takođe, u Romaninom telefonu su pronašli dokaze da je od jedne ženske osobe tražila uređaj za čitanje kartica, a pevačica je to, i pored dokaza, negirala u policiji.

Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara.

Romanin partner, Filip M. se na sudu branio da ima dvoje dece, međutim to mu nije pomoglo, s obzirom na to da je osuđen na 14 meseci zatvora.

Pevačica je oko godinu i po dana u vezi s italijanskim biznismenom, a na njegov predlog je nedavno spakovala kofere i preselila se u Italiju, kako bi započela zajednički život.

- Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri - otkrio je nedavno izvor blizak pevačici za Blic.

- Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - dodao je izvor.

Romana i njen dečko se nisu razdvajali, a kada je on bio na poslovnim sastancima, ona je upoznavala grad u kom su započeli zajednički život. Ono što jeste očigledno jeste da Romana nije želela da otkrije identitet svog dečka, pa za godinu i po dana koliko je u vezi sa njim, objavila je samo jednu zajedničku fotografiju.

 

Izvor: telegraf.rs

Komentari

Ostavite komentar