/slikaFoto: Instagram
Ostalo

Srpska košarkašica: Odbila sam spavati s predsjednikom kluba

Milica Dabović otkriva šokantne detalje iz prošlosti


MILICA DABOVIĆ, koju mnogi smatraju najzgodnijom srpskom košarkašicom, otkrila je da dobivala ponude za seks čak i od vodećih ljudi klubova za koje je igrala, no tvrdi da je najponosnija na sebe jer ih je sve odbila. 

"Događalo mi se da mi nude veliki novac za seks na jednu noć. Sad nije važno o kojoj je sumi riječ, ali planiram sve otkriti u knjizi koju pišem. To mi se desilo dok sam igrala u Turskoj, a doveli su me čak u jedan grčki klub jer me predsjednik kluba želio jebati. Kad se to nije desilo, otjerali su me poslije tri mjeseca a da mi nisu platili", ispričala je za portal Alo!

Istaknula je da je iznimno ponosna na to što nikad nije prihvaćala takve ponude. 

"Sretna sam što nikada nisam širila noge, ni kada sam zarađivala po 20.000 eura mjesečno, ni kada nisam imala ni dinara. Izbor uvijek postoji, nisam to radila do sada, zašto bih sad počinjala? Pogotovo što imam dijete i ne želim da netko upire prstom u mene. Nema većeg zadovoljstva nego ići uzdignute glave. Znam da mi je obraz čist i mogu mirno spavati", kaže.

Ipak, rekla je da ne osuđuje one koje su donijeli drugačiju odluku. 

"Nikome ne sudim jer tko sam ja da sudim, svatko ima pravo na vlastiti izbor. Polazim od sebe, a vjerujem da bi onda svi meni sudili za moje izbore. Nikada se nisam osjećala kao roba jer nikada nikome nisam dozvolila da me kupi", zaključila je. 

Izvor: index.hr

Komentari

Ostavite komentar