/slikaFoto: Instagram
Estrada

Maja Berović pukla pola miliona evra

Maja putovala od Nemačke do Dominikanske Republike, dala veliko obećanje, a o gubitku novca zbog pandemije ima jasan stav


Popularna pevačia Maja Berović radi puno parom, a dala je čak pola miliona evra za novi album, koji će se do kraja meseca pojaviti u prodaji! Pevačica nije žalila para kada je reč o saradnicima i pesmama, a papreno ju je koštalo i snimanje 10 spotova, od kojih je većina rađena na egzotičnim destinacijama.

  • Tačno je da sam spremila vrhunski album pod nazivom "Intime", ali ne bih volela da govorim o tome koliko je koštao. Ima deset pesama i za svaku sam snimila spot još pre početka pandemije. Povela sam veću ekipu u Dominikansku Republiku i tamo smo uradili četiri spota, sa dosta statista. Pojedine kadrove smo snimali i u Nemačkoj, kao i u Beogradu - kaže Maja Berović na početku razgovora za Informer, i samouvereno nastavlja:
  • Biće ovo moj najbolji album do sada. Pesme su drugačije i verujem da će se dopasti publici. Pored Jala Brata i Bube Korelija, pojavljuju se još neki autori, čija imena sada ne bih otkrivala. Na novom albumu neću imati nijedan duet, ali će zato sve biti veoma glamurozno.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💙💙

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Izvor: Informer.rs

Komentari

Ostavite komentar