/slikaFoto: Instagram
Estrada

Srpska voditeljka i starleta se borile oko fudbalera

Trougao izazvao skandal, a tek kad je umešana i pevačica - nije se znalo ko pije a ko plaća


Fudbaler Gojko Kačar u estradnim krugovima važio je za velikog zavodnika, a tokom prethodnih godina povezivan je sa tri poznate lepotice.

Gojko se pre deceniju, kako se pisalo, zabavljao sa voditeljkom i nekadašnjom učesnicom "Velikog brata" Enom Popov.

  • Gojko i ja smo dugo komunicirali putem „skajpa“. Po mom povratku iz Amerike i njegovom iz Afrike odlučili smo da odemo na kraći put u Split i da damo sebi šansu da se bolje upoznamo. Naša veza u startu nije imala osnova jer je zahtevao od mene da se odrekenem Amerike kako bih bila bliže, a zatim me je po povratku sa letovanja sačekala drama i saznanje da tu postoji i treća osoba. Zašto bih i započinjala nešto ozbiljnije sa takvim dečkom? Ako je to priredio toj devojci, može sutra i meni s nekom trećom. Srećom, pa su nas uhvatili paparaci, i sve je postalo javno, u suprotnom ko zna kada bih saznala za sve. Zato je Gojko i dobio šut kartu - rekla je Stanija svojevremeno za "Blic".

Nakon Ene i Stanije, Gojko je doveden i u vezu sa pevačicom Jelenom Mrkić, koja je, inače, sestra od tetke pevačici Nataši Bekvalac.

Gojko i Jelena su, kako se pisalo, više puta viđeni zajedno u Novom Sadu, ali pevačica to nije želela da komentariše za medije.

– Nikada se po novinama nije provlačio moj ljubavni život, pa to neću dozvoliti ni sada! Ne želim da u medijima budem poznata kao nečija devojka, imam svoje ime i prezime! Kada budem sigurna da je moj izbor pravi i kada odlučim da se udam, prvo ću vas obavestiti! Do tada – mislite o tome – rekla je ona 2011. godine.

Jelena i Ena danas su u skladnim ljubavnim zajednicama i obe su se ostvarile kao majke.

Stanija već godinama živi na relaciji Amerika - Srbija, a prošle godine učestvovala je u "Zadruzi 2", dok se šuška da će se u septembru ponovo pojaviti pred kamerama ovog rijalitija, u četvrtoj sezoni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night was fun 💃🏽#selfie #makeup #celebration #cheers 🥂 #nofilter 📸

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on

Izvor: Blic.rs

Komentari

Ostavite komentar