/slikaFoto: Profimedia
Zanimljivosti

Muškarci razvezali jezik: Ovo su najgori prvi sastanci na kojima su bili!

Uglavnom su žene te koje se češće žale da nešto na dejtu nije bilo kako treba, ali sada i muškarci ispričali šta ih je toliko izbacilo iz takta da su hteli da završe susret s devojkom što pre i nikada se više ne jave.  


Muškarci koji su želeli da ostanu anonimni priznali su šta ih je sve dočekalo na "dejtu".


Glasno pričanje na mobilni telefon

"Pozvao sam devojku na kafu. Došao sam pre nje, uzeo nam piće i seo, a pet minuta posle stigla je i ona. Ušla je razgovarajući na mobilni, a onda je sela za sto i stavila kolegu s kojim je razgovarala na zvučnik. Vrlo brzo došao je konobar i zamolio je da se utiša. Počela je da viče na njega, a ja sam mu se samo izvinio i izašao. Nikada se više nismo čuli ni videli."

Samo posao, posao, posao

"Pokušavao sam da menjam teme, pitao sam je ima li neki hobi, ali ona je samo trabunjala o poslu - koliko je umorna, kako ni za šta nema vremena… Meni nije postavila nijedno pitanje. Odgovarao sam joj s 'da','istina' ili 'hmm…', stalno gledao na mobilni telefon, a onda smislio izgovor i otišao.'

Slom živaca zbog mesa

"Bili smo u restoranu i naručila je neko meso. Kada je stiglo na sto, počela je da viče na konobare da nije dobro narezano. Pokušao sam pomoći, ali onda je povisila ton i na mene. Izvinio sam se konobarima, ustao i otišao. Račun nisam platio."

Preterano naručivanje

Oboje jako volimo hranu, pa nam je prvi sastanak bio u restoranu, logično. Ona je naručila toliko toga… Predjelo, vino, glavno jelo i dezert. Nakon toga je 20 minuta provela na Instagramu. Otišao sam u toalet, platio svoj deo računa i zaputio se kući. Nazvala me za pet minuta kada je videla svoj deo računa i počela da viče. Telefon mi je skoro eksplodirao od njenog vrištanja."

 

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar