/slikaFoto: Blic.rs
Estrada

Anabela odlazi iz Srbije čim izađe iz rijalitija

Zbog Đoganijevih beži iz Srbije, evo zašto ćerka Nina neće sa njom


Anabela Atijas, prema pisanju domaćih medija, planira da odmah po završetku "Zadruge 3" spakuje kofere i ode iz Srbije.

"Zadruga 3" se završava večeras, a Atijasova nikako ne želi da ponovo bude izložena pritisku fanova njene ćerke Lune, pogotovo jer nije podržala njenu vezu s Markom, a ne želi ni da se sretne sa članovima porodice Đogani, o kojima nije imala reči hvale dok je boravila u "Zadruzi", piše "Alo".

Zbog toga je, kako se navodi, Andej Atijas, Anabelin emotivni partner, izvršio sve neophodne pripreme za preseljenje u jedan hrvatski primorski grad.

- Takođe, Anabelina želja je da se povuče iz javnosti i skloni od bivšeg supruga Gagija Đoganija i cele njegove porodice, koja je takođe ogorčena na nju i njeno ponašanje prema ocu njihove dve ćerke. Osim toga, Anabela nije poštedela nijednog člana porodice svog bivšeg supruga i o njima je u "Zadruzi" govorila bez imalo poštovanja i svesna je da su besni na nju. Zbog toga ne želi ni s njima da se sretne - ispričao je izvor.

Nina, mlađa Lunina sestra, je kako se navodi odbila da se s njima preseli u Hrvatsku, jer je ovde srećna, a dovoljno je velika da može da živi sama, ili sa sestrom Lunom.

 

Izvor: Blic.rs

Komentari

Ostavite komentar