/slikaFoto: Instagram
Zanimljivosti

Baća i ja smo apsolutne suprotnosti: Miodrag Radonjić o svom liku iz ,,Južnog vetra"

Poznati srpski glumac i miljenik publike, Miodrag Radonjić, gostovao je u poznatoj emisiji gde je otkrio koliko se njegova privatna ličnost razlikuje od lika Baće iz ,,Jažnog vetra".  


Kažu da je glumcima najlakše da glume one likove koji su im jako slični u privatnom životu, međutim, kod Miodraga to nije slučaj, jer je i ulogu Baće iz ,,Južnog vetra" po mišljenju publike maestralno odglumio, iako priznaje da zapravo i nemaju dodirnih tačaka.

 - Ne mogu da govorim o svojim ulogama objektivno, to je ipak pitanje za publiku. Ali apsolutno se razlikujem od lika Baće. Neki modeli ponašanja koje ima Baća su bili prisutni u mom životu, naročito kada sam bio klinac. Imao sam ja prilike to i da vidim i da osetim na svojoj koži, nisam izgradio taj lik samo na osnovu nekog svog istraživanja. Imao sam iskustva sa nekim ljudima, preko društva, pa je sve to uticalo da ta moja uloga bude bolja, nego da nisam imao sva ta navedena iskustva.  

Miodrag ističe da "ulica" ne mora nužno da se karakteriše kao loša, već može da posluži kao škola i kao primer šta treba, a šta ne treba da radiš. 

 - Ona nije nužno loša. Svi smo mi kasnije osuđeni na ulicu. I pravila u životu koja važe, obično su pravila koja važe i na ulici dok si klinac. Vrlo često su to slična pravila. Mislim da to sve može da se primetiti na ulici, mada naravno, sve opet ide iz kuće. 

On se takođe osvrnuo i na okruženje u kom živimo, pa uporedio raniji period sa ovim periodom u kojem smo sada.

 - Danas je sve totalno poremećeno, što ne znači da neće neko reći kroz dvadeset ili trideset godina: ,,Danas je sve poremećeno u odnosu na 2020". To je vrlo moguće da se desi. Ljudi stalno idu dalje u tom smislu. Sada je nož najekstremiji vid obračunavanja, dok je ranije nož bio odraz kukavičluka.

Izvor: IDJTV

Komentari

Ostavite komentar