/slikaFoto: Instagram
Estrada

KOME TREBAM NAĆI ĆE ME LAGANO: Ova Gasttozzova odluka mnogima se neće svideti!

Popularni jutjuber i pevač Nenad Marinković Gasttozz nedavno se vratio sa Tajlanda.


Naime, on je tokom pandemije korona virusa boroavio na Tajladu, a od kako se vratio krenuo je da menja svoj život i svoje navike.

On je do skoro boravio u prirodi sa svojim prijateljima gde je izbegavao da koristi telefon već je hteo više da uživa i da se posveti sebi bliskim ljudima, a odluku koju je sada doneo mnogima se neće svideti.

 - Počeću masono da otpraćujem ljude sa svog profila. Ne zato što vas ne volim, imam nešto protiv vas, nego ulazim u neki period ili fazu gde jednostavno me ne interesuje gde ste, šta ste, sa kim ste i šta ste jeli,pili i ostalo. 

Nemojte pogrešno da me shvatite ali jednostavno želim to da uradim, tako se osećam i to je to. Ne znam da mrzim, niko me nije tako vaspitao, ali jednostavno ovaj ceo web sistem je odavno izgubio smisao a ja gubim vreme kad se zavozam po nekad i po par sati gledajući nešto što me ne zanima i gde sam ravnodušan šta vidim. Previše sam dugo na internetu...previše... Ja sam web dete realno, ali ovo je ili izgubilo smisao ili sam odrastao za ove stvari. 

Kome trebam, naći će me lagano. Hvala na razumevanju - napisao je on.

 

 

 

Izvor: IDJTV

Komentari

Ostavite komentar