/slikaFoto: James Warren/SOPA Images/LightRocket via Getty Images
Ostalo

Angelina Jolie otkrila zašto se ustvari razvela od Brad Pitta

“Bila je to ispravna odluka”, poručuje slavna glumica. Angelina Jolie je vrlo iskreno, otkrila svoje razloge za razvod od Brada Pitta.


Glumica, koja se razvela u septembru 2016. godine, nakon 12-godišnje veze i dvije godine braka, bila je prilično zatvorena i rezervisana u vezi sa razvodom. Međutim, u novom intervjuu, Angelina Jolie se dotakla svojih razloga za razvod sa Brad Pittom, sa kojim dijeli šestoro djece.

“Odvojila sam se za dobrobit svoje porodice. To je bila ispravna odluka”, rekla je Angelina Jolie. “Neki mediji su iskoristili moju tišinu, pa su pisali laži o meni, Bradu i djeci, ali podsjećam ih da znaju ne pravu istinu. Srećom moja djeca u jaka, hrabra i pametna, pa se nisu obazirali na te laži u medijima”, iskrena je glumica.

“Bilo je komplikovano, nisam više prepoznavala sebe. Bila sam duboko tužna i osjećala sam se poniženo i  beznačajno”, kaže Angelina o razlozima za razvod braka.

Brad Pitt je 2019. godine, iskreno progovorio o svojoj dugogodišnjoj borbi sa ovisnošću od alkohola. “Uzeo sam stvari u svoje ruke, koliko sam mogao, tako da sam odlučio da se liječim od ovisnosti od alkohola”.

Izvor: ultra.ba

Komentari

Ostavite komentar