/slikaFoto: Damir Dervišagić, Tamara Trajković
Estrada

OVO JE RAZLOG ZAŠTO BRENA I DARA VIŠE NE PRIČAJU?!

Pukla tikva 2018, pa se sad obilaze u širokom luku?


Odnos Dare Bubamare i Lepe Brene navodno je na tako staklenim nogama, da se pevačice izbegavaju i na luksuznim lokacijama preko grane, gde bi se eventualno obe našle u isto vreme. Kako domaći mediji prenose pisanje Sveta - njihov sukob traje već godinama unazad zbog neraščišćenih računa, a poslednji u nizu je eskalirao nakon Breninog koncerta u Areni 2018. godine, jer je Dara tada napala koleginicu da ju je iskopirala.

Brenu je to ostavilo u šoku, pa se i uvredila te distancirala od Dare zbog ružnih komentara, o čemu navodno govori i njihovo mimoilaženje u Monte Karlu.

"Otkada nisu uspele da se dogovore oko izdavanja njenog albuma, one ne razgovaraju. Tada je Dara bila jako ljuta i tvrdila da gazdaricu 'Granda' više ne želi da vidi, a pošto se posvađala i sa Sašom Popovićem, raskinut je ugovor sa 'Grandom'. Brena joj je više puta prelazila preko raznih priča i uvreda koje su do nje dolazile od Dare, ali Dara nije reagovala. Ona zna da Dara nije loš čovek i da joj je brži jezik od pameti, ali nakon koncerta u Areni nije htela da se miri", tvrdi izvor, prenose domaći mediji.

U Monte Karlu se Brena, inače, družila sa kumom Borisom Bekerom, koji tamo ima kuću.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar