/slikaFoto: Dragana Udovičić
Estrada

ŠOK ISPOVEST! Anabela u očaju nakon Luninih fotki i poljupcu sa Mladenom!

Teško sve podnosim, jel treba da se ubijem?


Nakon što su osvanule zajedničke fotografije Lune Đogani i bivšeg dečka njene majke, Mladena Radulovića, na kojima su oni po mišljenju mnogih i previše bliski, Anabela Atijas se oglasila pa otkrila svoju stranu priče. Pevačica, inače, trenutno odmara sa suprugom Andrejom, a revoltirana čitavom situacijom nije čekala da se vrati s odmora kako bi postavila stvari na pravo mesto.

"Budalaštine su da je između Lune i Mladena bilo ičega, te fotografije koje se plasiraju nastale su u mom prisustvu. Svi koji su se u poslednje vreme nameračili na mene slobodno neka udaraju, tu sam", rekla je ona, pa onda i zapretila tužbama.

"Tužiću svakoga ko bude udarao na moj integritet, ići ću na inostrane sudove i potražiti svoja ljudska prava. Ovakve stvari se ne tovare nikome na leđa! Ovim putem bih zamolila sve one koji plasiraju ovako ružne stvari da dobro razmisle da li će ovog puta izostaviti društvenu odgovornost ili će poželeti da uništavaju moj život i živote članova moje porodice", istakla je ona, kojoj spekulacije o ćerkinoj "akciji" sa njenim bivšim dečkom stvaraju veliki nemir.

"Ovo je užasan udar na mene i moju porodicu, zato vas molim da budete ljudi i ne izmišljate stvari. Luna je u emisiji 'Narod pita' ispričala da ju je Mladen povukao za ruku u klubu pre otprilike pet godina, a ja sam sa njim bila pre deset godina!

Zaista ne mogu da odgovaram za to da li će neko ko u tom momentu nema veze sa mnom u klubu povući Lunu za ruku", ispričala je Anabela i drhtavim glasom zaključila: "Zaista sam očajna. Ne znam samo da li svi koji šire laži žele da me nateraju da se ubijem, hoće li tada biti srećni? Ovo se više ne može podneti."

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar