/slikaFoto: Facebook
Estrada

Odbili da budu članovi jednog od najpopularnijih rijalitija!

Kako smo saznali od kuma jednog od dvojice momaka, koji kako kaže odrekao bi se svog kuma, njih dvojica su kao tandem dobili ponudu da uđu u rijaliti i honorar od 70000 evra.


"Jeste tačno je da sno dobili ponudu, da ne beše mog kuma (poznat portalu BNMUSIC), niko ne bi saznao za ovo. Svaka čast ko može, ali nas dvojica nismo iz te priče. Zamislite Velju i mene kako se svađamo sa onim starletama i starletanima oko hrane ili oko ko zna čega. Nismo mi za to, ipak dostojanstvo nema cenu" kaže Njegoš.


"Mi jesmo ludi na svoj način, ali ipak ne bi smo da se tako sramotimo pred svojim porodicama, prijteljima i publikom. Bruka živi doveka, a mi iako jesmo poludi po malo, nismo baš toliko skrenuli pameću. Ljudi pa zar Vam nas dvojica ličimo na neke rijaliti igrače, sačuvaj me Bože (smeh) " kaže Veljo i dodaje da 70000 evra jeste lepa cifra, ali opet ponavlja, nem tih para koje bi ih naterale da promene mišljenje.
Generali jedva čekaju da prođe situacija oko korone pa da nastave svoj" rijaliti" u vidu nastupa i druženja s publikom, a do tada vredno rade na svom novom albumu i pesmama.

Izvor: BN MUSIC

Komentari

Ostavite komentar